Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Rodina ze Ste. Maxime hledá au-pair od 20.7. do 30.8.

Nabídka práce au-pair ve francouzsky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair ve francouzsky mluvící rodině, vložte ji sem.

Rodina ze Ste. Maxime hledá au-pair od 20.7. do 30.8.

Příspěvekod Petra » pon 21. dub 2008 11:44:59

Cherche fille au pair pour 1 mois et demi sur sainte maxime (var)
Nous habitons ste maxime, une ville très sympathique au bord de la mer, dans une grande maison avec piscine
nous avons 3 garçons (6 ans, 6 ans et 9 ans) et recherchons une jeune fille au pair du 20 juillet au 30 aout.
famille recomposée, nous n’avons pas les 3 enfants en même temps, donc tu auras des moments plus calmes et d’autres plus actifs avec eux.
nous te proposons de venir partager un mois et demi avec nous tous.
tu t’occuperas d’eux la journée (baignade plage, piscine, jeux, pâtisserie si tu aimes, dessins, …. ballades…et repas du midi)
tu dois savoir nager et avoir ton permis de conduire.
tu auras ta chambre avec salle de bain, et télé.
le week end tu pourras profiter du farniente
(personne pas sérieuse s’abstenir)

Localité: St. Maxime
voir les coordonées

Zdroj: http://www.bebe-nounou.com
Petra

Re: Rodina ze Ste. Maxime hledá au-pair od 20.7. do 30.8.

Příspěvekod Zuzka » pon 21. dub 2008 18:20:13

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak je možné kontaktovat tuto rodinu. Měla bych o tuto au-pair zájem, ale jediný odkaz je zde na francouzské stránky. Zde se mám zaregistrovat? Ale ani poté, co jsem to udělala, se mi u inzerátů nezobrazují kontakty. Předem moc děkuji za jakékoliv informace. Zuzka
Zuzka

Příspěvekod Petra » úte 22. dub 2008 8:38:26

Ahoj, podle toho, co ty stranky nabizeji, by ses mela zaregistrovat a oni by Ti meli odpovedet. Tak hodne stesti pri hledani :-)
Petra

Příspěvekod Zuzka » úte 22. dub 2008 11:20:00

Díky moc, ale po té, co jsem se zaregistrovala, tak to po mě chce nějaké placení mých inzerátů...To musím udělat, aby mě rodina mohla kontaktovat? Mohla by jsi mi s tím nějak pomoct? Ještě jednou děkuju :) Zuzka
Zuzka

Příspěvekod Petra » stř 23. dub 2008 8:42:30

Tak jsem to dneska prozkoumala. Podle toho, co tam mají napsané by Ti to mělo jít i bez placení, ale zkoušela jsem se taky zaregistrovat a taky mi poslali jen mail s přihlašovacími údaji a dál naběhla možnost si něco zaplatit. Takže se moc omlouvám, ale zřejmě se bude jednat o placenou službu, na což ale člověk bohužel přijde až po registraci. Takže pokud platit nechceš, zkus se podívat i na jiné inzeráty na fóru, jsou tam i takové, které mají přímo kontakt na rodinu, tak snad se Ti bude líbit i něco jiného. :-)
Petra

Zpět na Au-pair ve francouzsky mluvících rodinách