Výběr článků dle oblasti
Vyfiltrujte si články podle toho, kam chcete jet nazkušenou. V prvním kroku podle oblasti, v dalším podle země.
Jak se studuje v mexické džungliJmenuji se Zuzka, je mi 17 a právě zažívám nejzajímavější a nejšílenější rok svého života v přes 9000 km vzdáleném Mexiku, přesněji uprostřed džungle státu Chiapas, v malém městě při jednom z nejdůležitějších mayských nalezišť - Palenque. Od malička jsem věděla že se v šestnácti vydám někam na rok - nejspíš do Spojených států, kvůli angličtině přeci a tak. Uniklo mi ale, že existuje mnohem, ale mnohem více možností kam jet na svůj rok v zahraničí.
Číst článek Jak se studuje v mexické džungli |
Rozhovor: Jak zařídit studijní pobyt v Kanadě a na co se připravitKanada patří mezi zájemci o studijní pobyt v zahraničí k nejoblíbenějším destinacím. A není divu, málokterá země toho nabízí tolik – jak v otázce prostředí s kombinací nádherné přírody a ohromujících velkoměst, tak z hlediska studia. Kdo chce, zdokonalí se nejen v angličtině či jiném jazyce, ale i v řadě zajímavých oborů.
Číst článek Rozhovor: Jak zařídit studijní pobyt v Kanadě a na co se připravit |
Získejte stipendium na kurz angličtiny na Maltě!Toužíte vyjet studovat angličtinu do zahraničí, ale rozpočet je stále proti Vám? Díváte se zasněně na nabídky jazykových škol ve slunných letoviscích a říkáte si: Jednou si na to našetřím..? Je čas vyplnit si sen s minimálními náklady – získejte jazykové stipendium.
Číst článek Získejte stipendium na kurz angličtiny na Maltě! |
Příběh ze studií a života v DánskuDánsko patří mezi nejšťastnější státy, má jedno z nejlepších vzdělání na světě a všichni určitě znají rčení „Pít jako Dán“, tak kde jinde by vlastně mohlo být lepší místo pro vysokoškolské studenty, než právě v Dánsku?
Číst článek Příběh ze studií a života v Dánsku |
Práce Rhodos - ŘeckoV létě roku 2016 jsem dostala pozvání na pro mě do té doby neznámý ostrov Rodos, o kterém jsem matně tušila, že patří k Řecku. Neváhala jsem a rozhodla se, že začátkem října zde strávím nějakou dobu. Můj první host pak ale neměl čas, tak jsem už za běhu událostí s letenkami v ruce našla jiného kamaráda Řeka. Pracuje pro místní armádu, což mi mimo jiné dalo možnost si potěžkat šavli a vidět neoficiální, polo oficiální a vysoce oficiální kapitánskou uniformu.
Číst článek Práce Rhodos - Řecko |
Pracovní zkušenost na MaltěJako většina dnešních mladých lidí i já jsem zatoužila po adrenalinu si zkusit pracovat v zahraničí. Zacestovat si, zkusit být odkázána sama na sebe a v neposlední řadě i zlepšit moji ne moc dobrou angličtinu. Shodou okolností jsem v říjnu 2016 byla na čtrnáctidenním jazykovém pobytu na Maltě a souostroví ve Středozemním moři jsem si zamilovala. Proto, když v lednu mi paní z agentury REED řekla, že mají pobočku i na Maltě, byla volba mého příštího pobytu víc než jasná. Zbývalo zvládnout testy a mohla bych balit kufry.
Číst článek Pracovní zkušenost na Maltě |
Práce na MaltěPřestože se Maltská republika, jak zní oficiální název země, stala v roce 1964 nezávislým státem, je nadále členem Commonwealthu. Jednou z velkých výhod a pozůstatků vlády UK je možnost se zde domluvit anglicky, jde totiž o druhý úřední jazyk vedle místní maltštiny. V roce 2004 se Malta stala členem Evropské unie a tím se zde otevřel pracovní trh.
Číst článek Práce na Maltě |
Letní jazykové pobyty v zahraničíRaketový posun v jazykových znalostech ve spojení odpočinkem, koupáním a opalováním, s výlety s průvodcem, s poznáváním lidí, kultury a gastronomie v zemích Evropy, v USA, Kanadě, Austrálii, na Kubě nebo na Novém Zélandu? Ano i taková je motivace pro letní jazykové pobyty v zahraničí.
Číst článek Letní jazykové pobyty v zahraničí |
Dovolená s jazykemHledáte relax, ale chcete víc, než se jen válet u bazénu? Potřebujete oprášit svoji angličtinu, němčinu, či jiný cizí jazyk? Spojte příjemné s užitečným a vyberte si dovolenou s výukou cizích jazyků. Na dovolené si chceme hlavně vyčistit hlavu a oprostit se od všedních starostí. Někomu ale odpočinek, procházky a výlety nestačí - chce mít z dovolené i užitek. Co takhle pobytové kurzy angličtiny případně jiných jazyků?
Číst článek Dovolená s jazykem |
Jedinečný Veletrh amerických univerzit detailně představí studium v USAVeletrh amerických univerzit je letos největší akcí, na které se mladí lidé podrobně seznámí s možnostmi vysokoškolského studia v USA. Představení amerických univerzit, stipendijních programů a zkušeností absolventů se odehraje v pondělí 18. dubna 2016 od 15 do 18 hodin v prostorách Anglo-American University v Praze.
Číst článek Jedinečný Veletrh amerických univerzit detailně představí studium v USA |
Au-pair pobytyAu-pair pobyty jsou levným a jednoduchým způsobem, jak vycestovat do zahraničí, zlepšit se v jazyce a poznat kulturu cizí země. Au-pair je svobodná dívka (případně i chlapec) ve věku od 17 do 30 let, která pomáhá hostitelské rodině s péčí o děti nebo s domácností.
Číst článek Au-pair pobyty |
Zážitky z MalajsiePo bakaláři jsem pracoval ve velké IT firmě, kde jsem dal výpověď po půl roce a protože bylo jaro a nevěděl jsem co o prázdninách, vzal jsem uspořené peníze a začal hledat, co podniknout o prázdninách. Našel jsem AIESEC stáže, přihlásil jsem se a začal jsem si hledat stáž. Vybíral jsem nějakou exotiku...
Číst článek Zážitky z Malajsie |
Jazykový kurz v Londýně očima vítězky České Miss 2014 Gabriely Frankovéúterý 5. srpna 2014 - v 3:15 mi zazvonil budík a já se musela vyplazit z postele, protože mi v 6 hod letělo letadlo. Po příletu do Londýna mě čekalo asi to nejnáročnější - místní doprava.
Číst článek Jazykový kurz v Londýně očima vítězky České Miss 2014 Gabriely Frankové |
Jaké to bylo za velkou loužíKaždý rok si říkáte, že po ukončení semestru vyrazíte někam do zahraničí pracovat? Ale každý rok to dopadne stejně protože to a nebo ono? Student VUT Jirka Z. se jedno léto rozhodl vyrazit za velkou louži do USA a zažít něco, na co jen tak nezapomene.
Číst článek Jaké to bylo za velkou louží |
Studium v USAStudium v USA je snem mnohých středoškoláků i vysokoškoláků. Mezi studenty jsou také oblíbené jazykové kurzy angličtiny. Americké školství je velice pestré a každý si v něm může vybrat to své a najít si kurz či obor, který bude přesně vyhovovat jeho zaměření a zájmům.
Číst článek Studium v USA |
-
LONDON INSTITUTE PRAHA s.r.o.
Praha 1 -
BOHEMIA INSTITUT
Praha 10 -
Cool Study
Sedlčany -
STUDYLINE
Praha 1 -
Camp Center International s.r.o.
Vysoká nad Labem