[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 118: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
nazkusenou.cz • Zobrazit téma - brigáda v norsku na léto 2011

Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

brigáda v norsku na léto 2011

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Re: brigáda v norsku na léto 2011

Příspěvekod ailith » stř 20. dub 2011 17:11:22

Ahoj všichni, mám asi rovněž podobné plány, taky bych ráda někam do Norska či poblíž na nějakou farmičku. Koukám, že je vás tady dost, tak snad by se něco našlo a mohli bychom vyrazit i hromadně :)) Případně kdybyste tedy něco vymysleli, neváhejte mi napsat, přidám se klidně i stopem. Tady na mě mail: ailith@email.cz A přeji hodně zdaru při hledání
ailith

Příspěvekod slza33 » čtv 28. dub 2011 1:09:15

Ahojda všichni, v Norsku žiju už 3 roky, a popravdě nejlepší agentura n apraci je asi Adecco!!! Tak to zkuste a uvidíte, já jsem sem přijel právě přes tuto agenturu, popřípadě budete-li mít někdo zájem může poslat přímý kontakt, na supervizory, přímo tady!!! (Bergen)
slza33

Příspěvekod Monica » úte 03. kvě 2011 10:35:18

Našel teda někdo něco? já jsem bohužel neměla štěstí :(
Monica

Příspěvekod vkadubcova » čtv 26. kvě 2011 10:40:29

Ahoj, taky bych jela, ale bohužel můžu až od 4. července, kdyby někdo o něčem věděl, tak se ráda připojím :-)
dejte vědět na kadubcovav@gmail.com ;)
vkadubcova

Příspěvekod Marek » úte 21. čer 2011 8:06:24

Re> pro !!!QUOTE Bergen!!! Ahoj reaguji na Tvoji nabidku, jsem nyni primo v Norsku!!! Jel jsem sem na blind. Takze ted dneska 21. cervna 2011 se snazim najit letni brigadu, kdekoliv v Norsku. Myslis ze je jeste sance. U Bergenu v jihozapadni casti uz jsou jahody asi posbirany, nebo ne? Slysel jsem ze se v Norsku daji sbirat i brusinky, boruvky, maliny.... No ale brigadu, praci potrebuji co nejdrive! Prosim tedy bud tak laskavy, laskava, posli me primy kontakt na supervizory v Norsku v Bergenu!
Dekuji Petr muj email petrbel@centrum.cz
Marek

Příspěvekod Pavla » úte 21. čer 2011 22:54:59

Ahoj, taky bych ráda na zahraniční brigádu, máte už někdo něco? Mohla bych se k Vám případně připojit? Díky za odpověĎ, mail je: paja.pavla.pavlinka@seznam.cz :-)
Pavla

Příspěvekod Kristýna » úte 13. zář 2011 9:54:56

Taky se přidávám.. Kdyby někdo na něco přišel,napište prosím na aisha07@centrum.cz :-))
Kristýna

Příspěvekod Jany » stř 02. lis 2011 14:23:50

....keby nieco tak som na skype: jan.rusinak2.......momentalne som v Holansku.
Jany

Příspěvekod Šeňa » stř 07. pro 2011 16:08:42

Šeňa

Příspěvekod Saikov6 » čtv 16. srp 2012 13:38:29

Čaute lidi... já kdysy "dvakrát" sháněl, norsko, finsko, švédsko, ale je to hodně lukrativní - tudíž plné... doporučuju teda tydleten webík - http://www.brigadavzahranici.cz je tam vždy něco... z 98% nejsou fake, protože je spravují města
Saikov6

Předchozí

Zpět na Práce v zahraničí