od Miguel12 » pon 20. čer 2011 19:43:35
Taky dost přemýšlím o programu práce v hotelnictví, ale mimo Londýn, protože v Londýně jsou dost vysoké náklady, a rád bych si i něco našetřil. Dnes jsem byl v SA a byl jsem překvapenej, že podmínky se v pár věcech liší od těch prezentovaných na internetu. Některé věci tam vůbec nejsou : Například se mi moc nelíbí, že vám spřátelená agentura v UK nabídne pouze jednu pozici, a ta nabídka může přijít klidně i týden před plánovaným odjezdem. Vy samozřejmě už máte zaplacený administrační poplatek, takže v podstatě nemůžete nic ovlivnit.
Jediné podle čeho se rozhoduje o vašem přidělení je vaše praxe, doporučení a doba, kterou tam chcete strávit.
Dále se mi nelíbí že na internetu se píše pouze o práci v hotelech, restauracích. No na papíře už vám přibydou i fastfood a zábavní park - což mi přijde dost pochybný.
Nelíbí se mi to. Za ty peníze - SA si účtuje poplatek od 339-499 liber, mi ty podmínky přijdou hodně, hodně nevýhodné.
Zítra tam zavolám a na všechno se ještě zeptám, nerad bych v tom měl nějaké nejasnosti.
Co si myslíte o této nabídce a celkově o Student Agency ? Zajímají mě hlavně názory lidí, kteří s touto agenturou mají nějaké praktické zkušenosti.
Děkuji za odpověd.