Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

do uk přes student agency

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

do uk přes student agency

Příspěvekod pink » čtv 24. bře 2011 16:42:23

Ahoj všichni.
Chci jet do zahraničí aspoň na rok, a tak hledám práci. Jelikož jsem nenašla žádnou, tak nejspíš pojedu přes student agency. Chci se zeptat, jestli má někdo stejné plány, že bysme jeli ve dvou, protože samotné se mi nechce.
pink

Re: do uk přes student agency

Příspěvekod stanley3881 » úte 05. dub 2011 13:37:36

Ahoj,jsem Standa z Olomouce a mám podobné plány jako ty. Právě věřím jen Student agency. Odkud jsi?
stanley3881

Příspěvekod Návštěvník » ned 24. dub 2011 9:57:23

Ahoky já vyjíždím ted 29.4. a bohužel mi odpadl kamarád který měl jet se mnou.Bydlení mám zajištěné pro dva lidi a jízdenku též zamluvenou.Jestli by jsi měla zájem více informací ti mohu poslat a nebo se mužeme domluvit po skype nebo přes telefon.S pozdravem Lada Vávra larrysitodava@seznam.cz
Návštěvník

Příspěvekod zuzzaaa » ned 24. dub 2011 16:45:53

pink píše:
> Ahoj všichni.
> Chci jet do zahraničí aspoň na rok, a tak hledám práci. Jelikož jsem nenašla žádnou,
> tak nejspíš pojedu přes student agency. Chci se zeptat, jestli má někdo stejné plány,
> že bysme jeli ve dvou, protože samotné se mi nechce.

Taky jsem sháněla práci a nic nenašla, takže to asi taky zkusím přes student agency. Tak jestli to ještě platí dej mi vědět a nějak se domluvíme, ať taky nemusím jet sama :-) zuzzaaa@seznam.cz
zuzzaaa

Příspěvekod romana » stř 25. kvě 2011 17:45:58

Ahoj Taky se chystam do Uk sama. Nikdy předtím jsem tam nebyla a tak jedu přes student agency protože si proste myslím, že mi dokaží sehnat spolehlivou praci a slusne ubytovani. Přemyslela jsem o programu prace v hotelnictví v Londyně, je to sloučeny i se studiem AJ. Pragram je docela drahý, ale radši si připlatím, protože jsem zelenáč a budu tam upe sama. Jestli ma nekdo podobne plany a nebo jestli má nekdo zkusenosti s tímto programem prosím kontaktujte me na gaborova.r@centrum.cz
Díky lidi
romana

Příspěvekod Miguel12 » pon 20. čer 2011 19:43:35

Taky dost přemýšlím o programu práce v hotelnictví, ale mimo Londýn, protože v Londýně jsou dost vysoké náklady, a rád bych si i něco našetřil. Dnes jsem byl v SA a byl jsem překvapenej, že podmínky se v pár věcech liší od těch prezentovaných na internetu. Některé věci tam vůbec nejsou : Například se mi moc nelíbí, že vám spřátelená agentura v UK nabídne pouze jednu pozici, a ta nabídka může přijít klidně i týden před plánovaným odjezdem. Vy samozřejmě už máte zaplacený administrační poplatek, takže v podstatě nemůžete nic ovlivnit.

Jediné podle čeho se rozhoduje o vašem přidělení je vaše praxe, doporučení a doba, kterou tam chcete strávit.

Dále se mi nelíbí že na internetu se píše pouze o práci v hotelech, restauracích. No na papíře už vám přibydou i fastfood a zábavní park - což mi přijde dost pochybný.

Nelíbí se mi to. Za ty peníze - SA si účtuje poplatek od 339-499 liber, mi ty podmínky přijdou hodně, hodně nevýhodné.

Zítra tam zavolám a na všechno se ještě zeptám, nerad bych v tom měl nějaké nejasnosti.

Co si myslíte o této nabídce a celkově o Student Agency ? Zajímají mě hlavně názory lidí, kteří s touto agenturou mají nějaké praktické zkušenosti.

Děkuji za odpověd.
Miguel12

Příspěvekod Petr7 » stř 22. čer 2011 16:14:33

Jak to tak ctu, tak si rikam, ze lidi jsou nepoucitelni. Ani SA nezajisti praci. Zamestnavatel neceka na vas, ma tu plnou frontu jinych lidi, kteri jsou uz na miste. Ohledne kurzu anj - ve Walesu jsou gratis, v Londyne okolo £200 a vice, na jihu UK £55. Oni si uctuji poplatek za neco, co se da udelat zdarma. Predhodi vas dalsi agenture v UK, ktera po vas nebude chtit zadny poplatek. SA si nauctuje takovy penize jenom za to, ze vam da kontakt na jinou agenturu. Dejte penize radsi na charitu......kdo chce to zkusit, tak hodne stesti na trhu prace a naditou penezenku.
Petr7

Příspěvekod weric » ned 22. črc 2012 22:29:00

Ahoj, uvažuji ted také o práci v hotelu přes SA. Jak jste to nakonec vymysleli a jak jste byli spokojení ?
weric

Příspěvekod Zuzka007 » pát 24. srp 2012 22:04:37

Ahoj všem, taky zvažuji nad prací v UK přes SA. Planuji cestu v příštím roce, na jaře.S AS zatím nemám žádné zkušenosti...Je to dobrá agentura? Neriskovala bych jet na vlastní pěst a sama...Předem děkuji za odpovědi Zuzka ;)
Zuzka007

Zpět na Práce v zahraničí