Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

mobile college

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

mobile college

Příspěvekod lenkovka » úte 27. dub 2010 21:54:20

Dobry den,
chci se zeptat jestli nemate zkusenosti s agenturou Mobile college z ziliny... diky moc za jakekoliv info..
lenkovka

Re: mobile college

Příspěvekod Ukajik » stř 06. dub 2011 13:25:42

Zdravím,
vyrazil jsem nedávno na pracovní pobyt do Velké Británie v rámci pracovního pobytu. Jel jsem poprvé a využil jsem redy služby firmy Mobile College ze Slovenska. Tato firma splnila všechno podle svých závazků.
Jsem spokojen s jejími službami.
Ukajik

Příspěvekod simina » stř 05. zář 2012 11:32:00

Dobrý den, píšete že jste s agenturou mobile college už vycestoval..byl by ste tak hodnej a poslal mi bližší informace na e-mail: Siminka88@seznam.cz..třeba jako kolik peněz jste platil, jake ylo ubytovani, jestli si vas vyzvedli na letisti hned a tak..byla bych vam moc vdecna...dekuji :)
simina

Příspěvekod Kristi » stř 19. zář 2012 19:18:34

Taky by mě zajímalo více info..:-) prosím
Kristi

Příspěvekod krizekhanula » pát 28. zář 2012 17:06:12

ahoj! Také jsem dostala kontakt na tuto agenturu a jenom pochvalné recenze :) no a kdyby měl někdo zájem vyjet ve skupině, ráda se k někomu přidám :) Hanka krizekhanula@centrum.cz
krizekhanula

Zpět na Práce v zahraničí