Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledám parťáka na Floridu

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Hledám parťáka na Floridu

Příspěvekod Sjuzi3 » pát 13. dub 2012 9:50:48

Neletí někdo začátkem května na Key West? 8.5. odlétám, tak bych uvítala nějakou společnost :)
Sjuzi3

Re: Hledám parťáka na Floridu

Příspěvekod Evís » čtv 11. říj 2012 17:54:05

Ahoj,
náhodou Tvá nabídka stále platí???? Nebo nějaký jiný cesting a working??
Písni kdyžtak na laura.sp@seznam.cz...hledám parťáka na práci v zahraničí, nejlepé v teplých krajinách od začátku příštího roku 2013...
Evís

Příspěvekod Tom » sob 13. říj 2012 16:04:30

Evís: A do jaké země máš namířeno? ja chci tady někam vypadnout ale ještě nevím kam
Tom

Příspěvekod Peca » stř 17. říj 2012 14:23:28

Ahoj, taky mám v plánu někam vyrazit, chtěl jsem jet už letos do Kanady, ale to nějak nevyšlo, takže teď přemejšlím o něčem novým. Nebráním se v podstatě jakékoliv destinaci, kde se dá domluvit anglicky, ale nechci jet sám, takže kdokoliv máte podobný plány, zkuste se mi ozvat na petrnemece@gmail.com
Peca

Příspěvekod Návštěvník » stř 17. říj 2012 19:12:36

Zdravim Peca. Ja se taky nebranim zadne destinaci ale s anglictinou jsem na tom zatim trochu hur. jak jsi na tom s anglictinou ty? A na kdy to vidis ze bych chtel odjet? ja budu moct ale az tak v dubnu prave :-( mozna brezen. ja ted prave zjistuji zatim co a jak dokud je trochu cas abych to pak nehonil vsechno na posledni chvili
Návštěvník

Příspěvekod Michala6114 » pon 29. říj 2012 23:05:27

[quote="Sjuzi3"]Neletí někdo začátkem května na Key West? 8.5. odlétám, tak bych uvítala nějakou společnost :)[/quote]
Ahoj, jedeš tam pracovat? Jaké místo jsi našla a jak?
Michala6114

Zpět na Práce v zahraničí