Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Mallorca prace

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Mallorca prace

Příspěvekod Anet » pon 10. zář 2012 12:01:34

Ahoj, pojeďte někdo pracovat na Mallorcu, dostala jsem nabídku přes SWS group. Plat 500-600 EUR na měsíc. Bylo by to do konce října ,ale už od TEĎ :)) takže jsem trochu nejistá a radši bych to táhla ve dvou. Zatíím
Anet

Re: Mallorca prace

Příspěvekod Evís » čtv 11. říj 2012 17:34:03

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máš ještě nějakou podobnou nabídku na Mallorce nebo někde jinde??
Chtěla bych moc ráda vycestovat někam do teplých krajin a najít si tam práci....je v podstatě jedno kde...připojila by ses? Ale asi bych to viděla až začátkem nového roku....
Kdyžtak písni na laura.sp@seznam.cz a něco vymyslíme :D
Evís

Příspěvekod Hanina » úte 16. říj 2012 18:03:56

Ahoj, já narazila na inzeráty od SW Group dnes a hned jsem tam psala, tak jsem zvědavá, co mi odpoví.
V září jsem dokončila VŠ a do červnovných přijímaček mám volno, tak bych ráda na chvíli vypadla a vycestování za teplem by celkem bodlo :-)
Hanina

Příspěvekod Ester » pon 19. lis 2012 17:39:29

Je, to je škoda, že jsem si vašich příspěvků všimla tak pozdě. Taky jsem čerstvý absolvent vš a ráda bych alespoň na zimu někam odjela. Nevíte jen prosím, jak je to s platbou zdravotního pojištění v zahraničí, pokud chce člověk zůstat pojištěný v Čechách kvůli pravidelným návštěvám lékaře? Díky za odpověď.
Ester

Zpět na Práce v zahraničí