Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledám kamaráda na cestu za prací

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Hledám kamaráda na cestu za prací

Příspěvekod Vojta » stř 26. čer 2013 13:51:36

Jsem svobodný, nekuřák :mrgreen: ... a nekoušu. Byl jsem pracovně ve Španělsku, ale ovládá to tam ruská
soldateska se způsoby italské Mafie. Za tzv. pracovní povolení (Registraci NIE) "vybírají" 1000 Kč, přičemž stojí u místní Policia Local 10 Euro. Zkrátka 2 ví víc jak jeden. Sám bych asi nikam nejel. Pokud taky hledáš
brigádu (práci) někde v EU - napiš. Protože host do domu ... ;) ;)
Vojta

Re: Hledám kamaráda na cestu za prací

Příspěvekod anorganick » sob 29. čer 2013 12:08:40

Mám v plánu vyrážet s bratrem na začátku září taky do zahraničí. Kam a co dělat je jedno. Já mám nějaké zkušenosti s prací v zahraničí, poslední rok jsem pracoval ve Švýcarsku. Je my 26 a bratrovy je 22. Sportovní postavy s ochotou učit se novým věcem.

Znalosti jazyka : já- zakladní AJ a Nj, bratr jen NJ.
Pracovní zkušenosti:
já- truhlář, zedník, kuchař, rozvoz zeleniny, práce na farmě, pečovatel, zkušenosti z postiženými lidny, zachraný archeologický výzkum,... řp.s. B
Bratr- automechanik, kuchař , zedník.

Kdyby o nás měl někdo zájem tak pište na email: anorganick@seznam.cz nebo na FB: Luke Anorganick Deveraja.
anorganick

Re: Hledám kamaráda na cestu za prací

Příspěvekod Sharky » sob 06. črc 2013 13:34:52

Ahojky, chystám se v půlce měsíce do Anglie. Už jsi někam odcestoval nebo to je ještě aktuální? :) mail: sarka.linhartova@yahoo.com
Sharky

Zpět na Práce v zahraničí