Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledám jednoho člověka, který by rád vycestoval za prací.

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Hledám jednoho člověka, který by rád vycestoval za prací.

Příspěvekod PetrS » ned 12. kvě 2013 3:44:57

Zdravím, Jmenuji se Petr, je mi 25 let a rád bych odjel za prací do anglicky mluvící země[Anglie, Austrálie]. Chci odcestovat na delší dobu[Minimálně rok, ale v ideálním případě bych rád zůstal déle.]. Přemýšlím o tom už nějakou chvíli, ale pořád hledám jednoho člověka, který by jel se mnou a měl podobné plány. Nechci rozhodně práci přes nějaké agentury apod.. Jednoduše chci odjet vlakem/letadlem do Anglie/Austrálie a až na místě začít řešit práci a bydlení. Začátek nebude lehkej, proto bych rád odcestoval ještě s jedním človíčkem. Koho hledám? Je mi jedno, jestli jsi žena nebo chlap, věk 20-30 let, základy angličtiny podmínkou, spolehlivý/á. Pokud byste rádi někdo jel, napište mi na registrační email a domluvíme se blíže, co a jak. Jsem otevřenej jakýmkoliv podobným návrhům. Teoreticky bychom mohli, než dorazíme do Anglie/Austrálie, dát nějakej trip po Evropě vlakem/stopem, je to jen o domluvě. Říkám předem, že až se domluvíme po mailu, tak bych zašel třeba na pivo/kafe, ať pokecáme a poznáme se líp. Ten, kdo má tendenci věci odvolat na poslední chvíli, ať mi ani nepíše. Já už jsem 100% rozhodnutej, že vyrazim, když se nikdo neozve, jedu sám v říjnu.
PetrS

Re: Hledám jednoho člověka, který by rád vycestoval za prací

Příspěvekod Markéta » úte 04. čer 2013 19:51:21

Ahoj, je mi sice 19 ale taky mám v plánu nejpozději v červenci někam odjet a zatím sem na to sama. Jsem z Ostravy a právě jsem dokončila střední školu s maturitou.Tu angličtinu neovládám úplně brilantně ale myslím že během pár týdnů bych se rozmluvila. Kdyby si náhodou ještě neměl nějakého vhodného kandidáta tak se mi ozvi na mail marczkill@seznam.cz a můžem se domluvit třeba na schůzce.
Markéta

Příspěvekod Olli » úte 04. čer 2013 20:54:21

Ahoj, už taky delší dobu zvažuji odcestovat, ale stále se nedokáži rozhoupat a tak určitě ve více lidech by to bylo lepší.
Olli

Příspěvekod Misa » čtv 06. čer 2013 19:30:40

Ahoj, jsem Michal, 21 let a i já mám v plánu odcestovat na delší dobu za prací do zahraničí, říjnový termín je pro mne víc než vyhovující..
Mám za sebou několik prázdninových pobytů v UK, teď tam odjíždím na 2 měsíce znovu a rád bych tedy buďto zase tam, nebo do jiné anglicky hovořící země.
Rád se zúčastním, pokud bude organizována schůzka případných zájemců o spolucestování v říjnu..
Kontakt na mne krenek.michal@volny.cz
Misa

Příspěvekod Vrael » čtv 13. čer 2013 13:02:06

Zdravím, taktéž bych rád odjel do zahraničí za prací čím dříve tím lépe práci přes agenturu také nechci jen mám menší obavy ze shánění práce až na místě a rád bych jel s někym odtud přece jen ve dvou se to lépe táhne :D kdyby měl někdo zájem o společníka napište na olda.mudryk@seznam.cz nebo na tel. 603 305 841
Vrael

Příspěvekod Andy » čtv 27. čer 2013 13:25:19

Heey :)

Jsme koukám na té stejné vlně, jenom se ktomu ne a ne sám rozhoupat. Akorád sem dokončil maturitu a už jen co nejdříve vyrazit. Budu rád když se ozvete na andrewmull3r@gmail.com :)
Andy

Příspěvekod anorganick » sob 29. čer 2013 12:05:20

Mám v plánu vyrážet s bratrem na začátku září taky do zahraničí. Kam a co dělat je jedno. Já mám nějaké zkušenosti s prací v zahraničí, poslední rok jsem pracoval ve Švýcarsku. Je my 26 a bratrovy je 22. Sportovní postavy s ochotou učit se novým věcem.

Znalosti jazyka : já- zakladní AJ a Nj, bratr jen NJ.
Pracovní zkušenosti:
já- truhlář, zedník, kuchař, rozvoz zeleniny, práce na farmě, pečovatel, zkušenosti z postiženými lidny, zachraný archeologický výzkum,... řp.s. B
Bratr- automechanik, kuchař , zedník.

Kdyby o nás měl někdo zájem tak pište na email: anorganick@seznam.cz nebo na FB: Luke Anorganick Deveraja.
anorganick

Příspěvekod Sharky » sob 06. črc 2013 13:43:08

Ahojte,

mám stejný plán - odjet chci v půlce/koncem července do Anglie - Londýn. Chtěla bych tam být na cca rok, pak to vidím na Kanadu.
Kdyby se chtěl někdo přidat budu jenom a jenom ráda. Ubytování a práci budu řešit až tam. Nemá smysl platit agenturu.... Můj email je: sarka.linhartova@yahoo.com
Sharky

Příspěvekod kriidlovka » čtv 11. črc 2013 15:15:35

Zdravím,
je mi 27 a v UK už jsem byla. Teď po roce stráveném ve Francii, bych se tam ráda vrátila. Jelikož tu v čr je to zabité. Chtěla jsem vycestovat už v září, ale i říjen je v pohodě.
Jestli stále hledáš, tak mi napiš email a třeba se nějak domluvíme ;)
kriidlovka@seznam.cz Měj se krásně, pa
kriidlovka

Příspěvekod kyym » ned 21. črc 2013 15:14:50

Ahoj také bych chtěla odcestovat - přemýšlím nad tím už rok. Bohužel nemám dost odvahy jet sama. Hlavně z toho důvodu, že mám slabé základy aj a trochu se domluvím nj. Původně jsem přemýšlela nad agenturou, ale po přečtení spousty recenzí jsem od toho upustila :( Většina z vám v diskuzi píše, že odjezd plánuje na říjen a tak mě napadlo, zda je někdo z Prahy, že bychom se mohli scházet, vše probrat, poznat se a případně mi pomoct s angličtinou :) Je mi 25 let a jsem spolehlivá, proto k sobě hledám též někoho spolehlivého, kdo při první příležitosti nezmizí (bohužel má kamarádka měla před 5-ti lety špatnou zkušenost. Též odletěla s kamarádkou ze studií, která narozdíl od ní aj uměla a tak našla práci velmi rychle - bohužel v jiném městě a tak tam bez váhání nechala mou kamarádku ať se v tom "plácá" sama) Nerada bych toto zažila a proto je myslím dobré se nejdříve poznat a vše probrat. Budu ráda když se ozvete na email: martinam1@seznam.cz
kyym

Zpět na Práce v zahraničí