Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Práce Dublin říjen - listopad část.úvazek

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Práce Dublin říjen - listopad část.úvazek

Příspěvekod Adam » pon 20. zář 2010 13:56:25

Nabízím práci v Dublinu od půlky října (October) do konce listopadu (November) 2010, částečný úvazek - part time, pro muže, nutný řp. B, práce večer každý den asi od 20 - 24 hod., sobota a neděle méně. 0874 169 222 Možnost rozšíření úvazku. Asi € 200 týdně
Adam

Re: Práce Dublin říjen - listopad část.úvazek

Příspěvekod zdekom » sob 05. říj 2013 8:12:17

Přeji dobrý den,
našel vaší nabídku na večerní práci v Dublinu. O tuto práci mám opravdu velký zájem, dle požadavku na řidičský průkaz skupiny B předpokládám, že se bude jednat o nějaký rozvoz. Letenku mám koupenu na 10.10.2013 , proto termín nástupu v půlce října mi hodně vyhovuje. S řízením mám bohaté zkušenosti - řídím od 18 let ( 20 let vlastním řid. průkaz ). Ročně najíždím cca 80 tis. km. Spolehlivost, časová nezávislost a vysoké pracovní nasazení je to co garantuji. Strukturovaný životopis jsem schopen poslat jak v českém i anglickém jazyce.
Předem děkuji za odpověď a na budoucí spolupráci se těším
Zdeněk Komárek
zdekom@seznam.cz
+420 731 501 940
zdekom

Re: Práce Dublin říjen - listopad část.úvazek

Příspěvekod renda » ned 06. říj 2013 18:39:12

Nechci tě zklamat, ale tenhle inzerát je 3 roky starý
renda

Zpět na Práce v zahraničí