Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

prace v usa, agentura czech-us

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Re: prace v usa, agentura czech-us

Příspěvekod lolo56 » úte 14. kvě 2013 12:43:27

To EVA:

na agentury se vykašli, dnes už všude vyžaduji základy AJ, minimalně při vyřizovaní Insurance Number a telefonovaní na tax office atd.A to že nepotřebuješ AJ jim neveř.Minimalně budeš dělat testy ze skladové angličtiny.Já jsem v UK a práci jsme si s kamošem našli sami.Měj se pěkně.Tom
lolo56

Příspěvekod Honziiik » pát 31. kvě 2013 11:15:38

Já jsem s Czech-usem vyjel loni do USA, letos plánuju Work and Study v Kanadě a bez problémů. Jako občas se mi stalo, že mi na e-mail odpověděli až tak za 2 dny, takže maily jsem psal pouze když to nebylo akutní, ale když jsem zavolal, tak vše rychle vyřešeno. A na místě vše super...
Honziiik

Re: prace v UK(London), agentura czech-us

Příspěvekod Luke Skywalker » pát 26. črc 2013 13:37:05

[quote="Evaaaaa"]Dobry den vsem :-) Mate prosim nekdo zkusenosti s agenturou czech-us? Chtela bych si u teto agentury zaplatit program do UK(London) ,co se prace tyce ,jedna se o praci ve sklade Tesco ...atp,bez znalosti Anglickeho jazyka ... Prosim poradte,mate nekdo zkusenost s tim,ze vycestoval bez zakladu AJ? DEKUJI[/quote]
Ahoj, právě taky hledám další reference :D :D zatím to vypadá v pohodě, kámoš s nima právě byl ve Španělsku.
Luke Skywalker

Re: prace v UK(london), agentura czech-us

Příspěvekod Denča » sob 17. srp 2013 18:20:33

Čaute lidi,
Taková menší otázka, jak by jste hodnotili agenturu czech-us? Rádi chceme s přítelem přes tuto agenturu jet pracovat do Londýna, práce ve skladu s základy angličtiny. Jak moc je těžký vstupní anglický pohovor?? Kolik si máme připravit celkem financí? Díky všem za odpovědi, moc si toho vážíme ;)
Denča

Příspěvekod katka » stř 09. říj 2013 11:33:05

ahoj, kamarádka byla s czech us v americe na work and travel a byla jakztakz na pár maličkostí spokojená..ale jiná kamarádka byla toto léto na WAT s agenturou ATEP a to bylo prý super, skvělá lokalita u moře, vydělala si slušné peníze a komunikace s agenturou úplně bez problémů,tak můžete taky zkusit.Katka
katka

Předchozí

Zpět na Práce v zahraničí