Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

nabizim praci v usa

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

nabizim praci v usa

Příspěvekod hawai9 » sob 05. říj 2013 9:04:43

Nabizim praci v usa pro ceskeho majitele,v gastronomii,nejlepe kuchare,pomocne sily,a servirky.vse podlozeno pracovni smlouvou. hawai9@seznam.cz
hawai9

Re: nabizim praci v usa

Příspěvekod Raduz CZ » stř 23. říj 2013 13:26:04

Dobrý den, zaujala mě Vaše nabídka práce v USA. Pracoval jsem více jak 9 let ve službách. Rád vařím a jsem dobrý kuchař, ovšem bez vyučení, proto bych rád začal jako pomocník. Má angličtina je na komunikativní úrovni a cestou do zahraničí bych jí rád zlepšil to je má hlavní motivace. Jsem pracovitý, schopný, rád a rychle se učím nové věci, nekuřák, neholduji alkoholu, bez trestního záznamu. Prosím informujte mě o Vaší nabídce bílže. Děkuji Horvát Radek
+420603955787
rhorvat@seznam.cz
Raduz CZ

Re: nabizim praci v usa

Příspěvekod Pepe » stř 27. lis 2013 12:26:35

Dyk more,Horvát,to musíš psát pohádky tady do fora?Proč jednoduše neodpovíš do mailu oznamovatele?Stejně Tě nakonec jen oberou o prachy,protože žádnou práci navíc s oficiální smlouvou prostě nemají....
Pepe

Zpět na Práce v zahraničí