Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

SCHÁNÍM PŘÁTELSKÉ LIDI NA BRIGÁDU V ZAHRANIČÍ

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

SCHÁNÍM PŘÁTELSKÉ LIDI NA BRIGÁDU V ZAHRANIČÍ

Příspěvekod Lenka » stř 07. dub 2010 17:49:09

Ahoj, všichni, kteří by jste rádi jeli do zahraničí si zdokonalit jazyk a vydělat i penízky. Moc ráda bych jela do zahraničí za prací, ale z mého okruhu lidí jsou strašně liní někam vycestovat anebo abych to všechno zařídila a to by možná jeli, ale nechci aby nakonci se na mě vykašlili :cry: , takže mě napadlo hledat kamarády do zahraničí touto cestou. Na zemi, kam by jsme cestovali mi až tak moc nezáleží, ale líbí se mi USA, Irsko a Nový Zéland. Práce pro mě není problém, nejsem typ "fiflenky". Teďka dokončuji střední školu a ještě budu čekat jestli mě vezmou na vysokoku školu, ale osobně si myslím, že mě spíše nevezmou. Je mi no bude 20 let zachvíli, ale vubec na to nevypadám joo.. :D :D Jsem sportovně založená, takže mám ráda pohyb, poznávám ráda nové kámoše, humor, zábavu ...
Můj e-mail je Zitkova2@seznam.cz kdyžtak se ozvěte.
Budu moc ráda ;)
Lenka

PS: Miluju dobrodružství :D Klidně bych jela i stopem za prací do zahraničí a našla bych si tam nezávisle na agenturách práci a spala pod stanem, pro mě ideální prázdniny! A co to uskutečnit s někým z Vás... 8-) :D
Lenka

Zpět na Práce v zahraničí