Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Práce ve Skotsku

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Práce ve Skotsku

Příspěvekod Nicoleta Fasnová » pon 04. led 2010 14:41:11

Tento článek mě docela zaujal: http://www.czechtimes.cz/index.php?opti ... &Itemid=46. Nechcete jet někdo semnou? Od května 2010 do září bych mohla ;) Niki
Nicoleta Fasnová

Re: Práce ve Skotsku

Příspěvekod Koudelka24 » stř 06. led 2010 0:14:11

Čao , já bych určitě jel na 100 % ..... :D
Koudelka24

Příspěvekod Austin » stř 17. bře 2010 22:09:37

Hledam nekoho kdo by me vzal sebou na praci ven,težke prace se nebojim a jsem ucenlivy ;)
Nikdy jsem venku nedela tak vim kulove co to vse obnasi,horsi jeto s ang tu neumim :(
Austin

Příspěvekod Austin » stř 24. bře 2010 19:17:58

ja bych jel urcite 337@seznam.cz
Austin

Příspěvekod Mememolly » stř 07. dub 2010 17:29:30

Ahoj, ja bych taky jela! A to určitě, právě scháním nějakou brigádu a nemám s kým jet právě, u nás jsou všichni liní, někde vycestovat. Můj e-mail je Zitkova2@seznam.cz . Tak kdyžtak jestli budeš chtít, tak mi mužeš napsat a mužeme se pokusit něco najít či zařídit.
Mememolly

Příspěvekod Martin » stř 07. dub 2010 21:46:46

Ahoj taky bych mel zajem vyrazit a termin je v pohode jeste by chtely moji 2 kamosi jet ale kdovi jestli pojedou na 100% ale ja bych jel urcite odepis pls barlock@seznam.cz
predem dekuji
Martin

Příspěvekod sarinek-plaminek » pon 12. dub 2010 18:00:30

Ahojda, taky chci vyrazit ven, ale můžu až od června do září. Kdyžtak se ozvi: sajik.sajik@seznam.cz
sarinek-plaminek

Zpět na Práce v zahraničí