Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

za prací do UK

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

za prací do UK

Příspěvekod LucifeR » stř 23. úno 2011 14:33:46

Zdravím.
Chci jet do UK okolo června +-. Je mi jedno jestli přes agenturu nebo na vlastní pěst, ale nechce se mi jet samotné. Moje angličtina není perfektní, ale co už. Takže jestli chce jet někdo do UK na více jak 5 měsíců a hledá parťáka, ozvěte se. A kdyby se našel někdo z Ostravy, tak by to bylo fajn, aspoň bysme se mohli střetnout live před odjezdem =), ale nemusí být =).
Mívajte sa....
LucifeR

Re: za prací do UK

Příspěvekod chicken9x04 » pon 28. úno 2011 13:33:45

Ahoj.
Máš facebook? Jestli ano, napiš mi tam zprávu. Domlouvá se nás několik na odjezd do UK někdy v červnu (a jeden je i z Ostravy)
http://www.facebook.com/jirkafila
chicken9x04

Příspěvekod LucifeR » pon 28. úno 2011 18:11:53

Ahoj.
Facebook nemám, takže ti tam nemůžu ani napsat =/.
LucifeR

Příspěvekod chicken9x04 » pon 28. úno 2011 20:25:00

No, tak jsem se tady kvůli tobě zaregistroval =)
Já chci co nejdříve taky odjet za prací do Anglie. Na facebooku jsme se už předběžně domlouvali s několika lidma, a zatím je nás parta asi 3-4 lidí, kteří by rádi vyrazili někdy ke konci června (ale jak říkám, já bych jel klidně hned).
Předběžně máme vybrané 2. největší město Anglie Birmingham, kde je srdce anglického průmyslu, spousta fabrik a továren, kde relativně snadno seženeš práci i bez větší znalosti AJ. V Birminghamu je taky podstatně levněji, než třeba v Londýně, a taky tam "prý" žije dost Čechů. Navíc dnes jsem našel zajímavé a levné ubytování v tomto městě.
Bylo by fajn, kdyby nás bylo víc, popř. kdyby se našel někdo, kdo by chtěl odjet dřív než na konci toho června.
Jinak mě je 22, a angličtina spíše taky pasivní (čtení,psaní). Ale rozmluvit se to dá, spíš je to tím, že jsem mluvenou angličtinu snad v životě nepoužil.
chicken9x04

Příspěvekod Petr7 » čtv 03. bře 2011 10:01:34

Tak si ho zaloz, taky jsem ho nemel, ale kvuli komunikaci a stalym otazkam Anglicanu proc ho nemam, jsem si ho zalozil. Navic tam muzes potkat lidi, kteri ti daji radu jak se chytit v UK.
Petr7

Zpět na Práce v zahraničí