Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Někdo do UK? Ne přes agenturu

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Někdo do UK? Ne přes agenturu

Příspěvekod chicken9x04 » pon 28. úno 2011 20:43:30

Ahoj.
Je tu někdo, kdo se právě teď chystá do UK za prací, ale ne přes nějakou pochybnou agenturu, ale na vlastní pěst?
Já a asi 3-4 moji kamarádi se chystáme pravděpodobně do Birminghamu, kde budeme hledat sami práci až na místě.
Většina z této party chce odjet až na konci června, já bych ale rád jel klidně hned, tak se ptám, jestli tu není někdo s podobným plánem?
Je mi 22, a moje AJ je spíše pasivní, ale věřím, že se tam rychle rozmluvím.
chicken9x04

Re: Někdo do UK? Ne přes agenturu

Příspěvekod pegi » ned 08. kvě 2011 14:59:35

ahooooooj..jasne že nekdo chce jet - my :-)) napis, jsme dve kamosky..nejake zkusenosti jiz mame....hledame kohokoli na pokec i cesty. uvítáme tipy rady ale i my rádi porádíme. email scaliens zavináč seznam.cz
pegi

Re: Někdo do UK? Ne přes agenturu

Příspěvekod Deny » stř 18. kvě 2011 17:45:13

Jo taky nekoho schanim do party...ale ja se chystam do Manchesteru, kdyztak napis danus.a(zav)seznam.cz
Deny

Zpět na Práce v zahraničí