Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

AZ Team Work Ltd ? Podvod?

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Re: AZ Team Work Ltd ? Podvod?

Příspěvekod lucie0001 » sob 28. srp 2010 23:35:34

To snad není možné... Je to neuvěřitelné..jak ráda bych něco udělala, pomohla těm lidem..
Mají založeno desítek různých emailových účtů, pod různými názvy firem. Odpovídala jsem na několi inzerátů ohledně práce v Anglii - také jsem použila různé svoje mailové adresy .. a potvrdilo se, co jsem čekala..
Vždycky mi přišel zpátky stejný mail - jen pod jiným jménem. Úplně stejný podvod!!
Musí být stovky lidí, kteří přišli o šílené peníze, díky těmhle hajzlům..
Bezpečně do Anglie nevycestujete, pokud neumíte perfektně anglicky nebo tam nemáte nějaké známé..
Je fakt smutné, že se s tím nic nedá dělat .. škoda, že nepomůžou policajti, úřady .. nic.
Ono je to totiž nejspíš taky na druhou stranu děláno způsobem, který není zrovna napadnutelný. Neuvážou se ve smlouvě, že vám práci najdou..jen že poskytnou ubytování..
Prostě hnus..a docela chápu, že pro některé to průhledné není a dotyčnému uvěří..
Co dodat? Dávejte si veliký pozot!! Ono to může být i docela nebezpečné..pokud je v tom namočeno více lidí. Jakože určitě je .. musí to být velice výnosný kšeft..
lucie0001

Příspěvekod Návštěvník » sob 28. srp 2010 23:40:08

Bohužel to ale není jen Az Team Work. Jak jsem již psala..je to spousta různých názvů firem, různých mailových adres..ale jen stejní lidé, co za tím stojí.
Je mi to hrozně líto. Vás i všech těch dalších lidí.
Návštěvník

Příspěvekod 7ukas » úte 07. zář 2010 20:17:26

Dobrý den, chci se jen zeptat Klady + Zápory

Objednal jsem si letenku a chtěl bych využít té letenky přeci jen me stala celkem dost a nechtel bych o te penize prijit.

prosim napiste mi kdo Jel s touto agenturou a jak to tam probýhalo... Plánuji tam jet na 100% a zjistit jak to je ....

Jen mi prosim dejte nejake info ! Zadne urazlive veci prosim...

Prosim piste mi na e-mail: 7ukas@seznam.cz nebo icq 252-712-727
7ukas

Příspěvekod Michaelaaa » ned 03. říj 2010 3:14:28

no ak to si ani nemysli e je spolahliva!!! nas okradli a nechci aby si aj ty bol okradnuty....radsje ti to napisem narovinu aby si sa potom nesklamal..sorry..
Michaelaaa

Příspěvekod Návštěvník » úte 16. lis 2010 15:03:34

JSOU TO PODVODNICI NEVERTE A HLAVNE NENALETTEMY JSME NALETELI A PRISLI O PENIZEPOZOR NA TUHLE SPOLECNOST JSOU TO PODVODNICI!
Návštěvník

Příspěvekod xxx » čtv 28. črc 2011 15:32:05

opravdu to podvodnici jsou a uz za to nekteri sedi...
xxx

Předchozí

Zpět na Práce v zahraničí