Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

DIXO Group s.r.o.

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

DIXO Group s.r.o.

Příspěvekod tom » ned 19. čer 2011 16:05:12

Zdravím, nemáte někdo nějaké zkušenosti s agenturou DIXO Group s.r.o. zprostředkující práci? Narazil sem na internetu na jejich nabídky.
tom

Re: DIXO Group s.r.o.

Příspěvekod Michal » úte 21. čer 2011 18:10:59

Nazdárek,
No nevím už ty jejich stránky jsou fakt hrozný, někdo kdo vydělává velký prachy by to neměl zadarmo na webgarden. http://www.komunita.exil.sk/praca-v-zah ... 10771.html
Michal

Příspěvekod tom » stř 22. čer 2011 5:27:53

Díky moc :) asi stejně pojedu přes student agency
tom

Příspěvekod Rex » sob 02. črc 2011 12:45:55

Právě jsem jim napsal,každopádně agentury mají z toho top-byznys,zájemcům doporučuji si místo napřed vyhledat na mapě,až potom napsat,může se stát,že člověk bude sice u sousedů, ale za 900Eur netto být 800km od domova se sotva vyplatí.Věc názoru.
Rex

Příspěvekod FULGENTE » čtv 28. črc 2011 19:25:34

JSOU V POHODĚ,JÁ JSEM V HOLANSKU V UTRECHTU A VŠE OK.DĚLÁM SÁDROKARTONY.BYDLENÍ ZDARMA A SLUŠNÝ,KTOMU 1600EUR ČISTÝHO MĚSÍČNĚ.(ZA 8.5 HODIN DENNĚ)!!!!!!!VÝPLATA KAŽDEJ TÝDEN ,NÁROK NA PLACENOU DOVČU.4 TÝDNY MAKÁM,TÝDEN DOMA.MILOŠ NAVRÁTIL ;)
FULGENTE

Příspěvekod petrus_st » stř 10. srp 2011 22:26:41

no já jsem jim taky psala a tak nějak se snažila najít na netu víc a co se sběru ve Španělsku týče, tak mi jeden pán psal, že ty udávaný výdělky jsou nadsazený, že si steží vydělal 200 eur měsíčně... a paní zase psala, že syn přijel do Anglie, sic ho na letišti vyzvedli a zajistili ubytování, ale práci už ne...těm se ale manažer omlouval, že je to v řešení...tak nevím. Asi dokud člověk nezkusí, tak neví... každopadně když sem žádala o bližší info o firmě tak mi napsali, že "Nemáme za potřebí více Vás informovat o naší fiemní politice" - tak nemají no(ještě s gramatickou chybou), ale každý si o tom asi pomyslí své....
petrus_st

Příspěvekod jjjjj » pon 21. lis 2011 18:01:02

[quote="FULGENTE"]JSOU V POHODĚ,JÁ JSEM V HOLANSKU V UTRECHTU A VŠE OK.DĚLÁM SÁDROKARTONY.BYDLENÍ ZDARMA A SLUŠNÝ,KTOMU 1600EUR ČISTÝHO MĚSÍČNĚ.(ZA 8.5 HODIN DENNĚ)!!!!!!!VÝPLATA KAŽDEJ TÝDEN ,NÁROK NA PLACENOU DOVČU.4 TÝDNY MAKÁM,TÝDEN DOMA.MILOŠ NAVRÁTIL ;)[/quote]
zdarec, nemáš tam jeden volný flek? Dík. zdenis@centrum.cz
jjjjj

Příspěvekod xalox » pát 27. led 2012 21:35:04

[quote="FULGENTE"]JSOU V POHODĚ,JÁ JSEM V HOLANSKU V UTRECHTU A VŠE OK.DĚLÁM SÁDROKARTONY.BYDLENÍ ZDARMA A SLUŠNÝ,KTOMU 1600EUR ČISTÝHO MĚSÍČNĚ.(ZA 8.5 HODIN DENNĚ)!!!!!!!VÝPLATA KAŽDEJ TÝDEN ,NÁROK NA PLACENOU DOVČU.4 TÝDNY MAKÁM,TÝDEN DOMA.MILOŠ NAVRÁTIL ;)[ca/quote] CAU CHLAPE A NEMAS TAM MISTO??? DELAM UZ SADROSE A VSE JINE KOLEM STAVEB UZ PRES 8LET DIKY ZA ODPOVED
xalox

Zpět na Práce v zahraničí