Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

prace v usa, agentura czech-us

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

prace v usa, agentura czech-us

Příspěvekod Petra0000 » čtv 14. led 2010 22:52:21

Ahoj!

Nemate nekdo zkusenosti s praci v USA? Rada bych tam jeste s jednim kamaradem po lete vyrazila.. + nemate nekdo zkusenosti s agenturou czech-us?

Diky.
Petra0000

Re: prace v usa, agentura czech-us

Příspěvekod angelika » čtv 21. led 2010 14:31:36

ahojky, nemám s nima osobne zkusenost, ale nekolik kamaradu bylo pres tu agenturu v USA loni a predloni a parada :) Individualni pristup, pry to bylo i trochu levnejsi ten Work a travel program nez u jinych agentur a fakt se pry postaraj :) Takze bych nemela strach :-)
Navic na svych strankach maji zverejneny i regionalni zastupce (nejsou to panacci v kvadrech, ale normalka studenti, kteri pres ne do USA jeli) a i tem muzes napsat, jaky to je a tak - nejsou to zadne "nastrcene volavky".
Hodne zdaru!
angelika

Příspěvekod vera » sob 26. bře 2011 13:24:55

Chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějakou agenturu, která zprostředkovává práci v usa ale na rok, chytěly bychom s kamarádkou jet, v květu už státnicujem, tak jsme chytěly zkusit něco nového, a hlavně zlepšit aj. Ale nějak všude nacházíme jenom agentury na práci přes léto.
vera

Prace v usa

Příspěvekod Netina » čtv 04. srp 2011 11:49:12

Tady jsem našla docela fajn info na práci plavčíka v USA: http://www.czechtimes.cz/clanky/229-plavcik-v-usa
Netina

Příspěvekod petrus_st » čtv 11. srp 2011 0:54:18

Pééťo kdyžtak napiš...taky bych vyrazila :) petrus.st@seznam.cz
petrus_st

Příspěvekod lulu123 » pát 06. dub 2012 17:19:32

Ja osobne s nimi byla jako plavcik trikrat a naprosta spokojenost...osobni pristup, dobry vyber zamestnavatelu, naprosto uzasny kurz...
Poplatky mi prisly primerene a srovnatele s tim, co jsem nasla jinde, a tady jsem byla cloveka ne cislo jako u student agency. kdyz jsem si nechtela koupit letenku od nich, tak jsem jim jen zaplatila 500 Kc a bylo to v pohode. ale to se mi vratilo v odmene za doporuceni (jela se mnou kamaradka, dostala jsem odmenu 1000kc za doporuceni)
jo a jeste se za mnou v usa prijeli podivat jestli je jako vsechno v poradku a tak
lulu123

Příspěvekod pyrokrat » úte 26. čer 2012 8:09:42

Agentúru czech-us.cz nedporučujem. Na dva maily mi odpovedali dva týždne, bez snahy predať svoje služby, absolutne ignorantský prístup. Z 5 otázok v maily odpovedali max. na jednu a to akoby ich to veľmi obťažovalo, že od nich niekto niečo chce. Pokiaľ majú takýto prístup pri predávaní služieb, tak čo potom keď sa vyskytne nejaký problém. :?: :?: :?:
pyrokrat

Příspěvekod Abigaill » stř 19. zář 2012 23:44:28

Ahoj,
já se z USA z campu vrátila před 14 dny-a agenturu czech-us jsem si od první informační schůzky loni až po návrat domů nemohla vynachválit. Musím obdivovat jejich zkušenosti, i nečekaně osobní přístup, dokonce i do USA mi psali maily, jak jsem spokojená. Ale hlavně, snaží se vyslat člověka na takovou pozici, v které se bude cítit jako ryba ve vodě a připravit ho na všechno, co se může stát.
Rozhodně můžu doporučit nejen tuto agenturu, ale i skvělou zkušenost v USA!
Vzhledem k tomu, jak jsem tápala před rokem, třeba se bude chtít někdo poptat víc..Abigaill@seznam.cz
Abigaill

Příspěvekod w3ris » pát 21. zář 2012 22:42:22

Tak letos sem byl taky s czech-us jako plavčík.
Registrovali sme se (jeli sme 3 spolu) už v listopadu, pořád byl na všechno čas -> výsledek: 25.5. sme na poslední chvíli jeli na ambasádu (odlet 1.6.) s tím, že je vše zařízené. Nebylo, takže nás z ambasády poslali domů a na ambasádu sme jeli znovu až 29. + 31. znovu do prahy vyzvednou víza, protože kurýr by to samozřejmě nestihl. Pokud je problém se zaměstnavatelem, na emaily nikdo neodpovídá (na to sme si ale zvykli už před odjezdem, telefony odmítali). Maily píšou zásádně jen kvůli obvinění a vystavení faktury, že prej sme si přes ně nekoupili letenku (i když koupili). Měl jsem 2 doporučené účastníky, ale uznali a proplatili pouze jednoho. Nutnost absolovovat jejich předraženej kurz, kterej nakonec ještě účtujou americkejm zaměstnavatelům s tvrzením, že nás proškolili zadarmo.
Když sem loni hledal ještě před podepsáním smluv nějaký recenze, všechno vesměs pozitivní..no dej studentovi litr za doporučení účestníka tak to nabulíkuje všem všechno..fuj

Na druhou stranu nemám zatím možnost srovnání, toť ale moje zkušenost.
w3ris

Re: prace v UK(London), agentura czech-us

Příspěvekod Evaaaaa » úte 26. bře 2013 21:42:26

Dobry den vsem :-) Mate prosim nekdo zkusenosti s agenturou czech-us? Chtela bych si u teto agentury zaplatit program do UK(London) ,co se prace tyce ,jedna se o praci ve sklade Tesco ...atp,bez znalosti Anglickeho jazyka ... Prosim poradte,mate nekdo zkusenost s tim,ze vycestoval bez zakladu AJ? DEKUJI
Evaaaaa

Další

Zpět na Práce v zahraničí