[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 118: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 118: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
nazkusenou.cz • Zobrazit téma - Práce Jaro/léto 2011

Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Práce Jaro/léto 2011

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Re: Práce Jaro/léto 2011

Příspěvekod Návštěvník » pát 07. led 2011 16:44:09

[quote="yetti"]Ahoj,mam prosbu jestli se muzu zeptat kde jsi a jestli by byla moznost nejake prace.7 let jsem jezdil s kamionem celou evropu a je to tu o nicem.umim nemecky i pismem a mam dvoji obcanstvi,ceske a nemecka takze s tim nemeckym pasem jsou vyhody.dekuju za odpoved popripade na k.nahlik@seznam.cz
Návštěvník

Příspěvekod yetti » sob 08. led 2011 14:03:53

Jsem v UK. Prace je, jen umet jazyk, nebat se mluvit a hledat. Je tu plno uklidu, prace ve skladech (sklady jsou jen na chvilku, kdy je potreba, ale taky nastalo), prace v baru. Stejne jako v CR
Nebat se mluvit a obvolavat potencionalni zamestnavatele, projizdet inzeraty, jobcentre, registrovat (zadara!) s angl.agenturama.
Hlavne lidi, nikomu neplatte!
yetti

Příspěvekod Petr7 » sob 08. led 2011 21:36:58

Ohledne toho pasu - pokud clovek ziska jine obcanstvi, tak ztraci ceske. Jinak jsem taky v UK nejaky patek a slysel jsem, ze i v ruznych tovarnach propousteji ty, kteri se nedomluvi tak nejak anglicky. Sezona zacina tak v breznu, kdy firmy zacinaji hledat nove pracovni sily. Nema smysl se cpat ted do Anglie. Kdo mi neveri, muze se mrknout treba na web ASDA, ze nikoho nehledaji. Pokud nekoho hledaji, tak chteji NIN, dve reference a ridicak. Takze ani do skladu neni snadne se jenom tak dostat.

V kvetnu se otevira Nemecko a melo by se zrusit registrace na Home Office - pevne doufam, ze to prodlouzi.
Petr7

Příspěvekod Stepa » ned 09. led 2011 11:52:24

yetti : V jakym jsi městě? Úklid a práce ve skladech to je všude.... ale co ostatní kvalifikované pozice? Já 2 roky pracuju jako správce sítě, takže bych uvítal nějakou pozici, kde bych mohl dělat s počítačema, cokoliv co se týče sítí nebo hardwaru. Je problém něco podobnýho sehnat?
Stepa

Příspěvekod Návštěvník » ned 09. led 2011 18:12:53

Samozrejme, ze tady jsou kvalifikovane prace. Jako vsude na svete. Zalezi jak jsi na tom s anglictinou? Ja jsem cca 45 min autem od manchesteru a vim, ze prace je, pokud se vyhnete ceskym agenturam :shock:
Snazit se hledat sam, nebo pres zname.
Návštěvník

Příspěvekod Návštěvník » ned 09. led 2011 18:18:16

Návštěvník

Předchozí

Zpět na Práce v zahraničí