Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

agentury zprostředkovávající práci v zahraničí

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Re: agentury zprostředkovávající práci v zahraničí

Příspěvekod pavlina3 » pon 07. bře 2011 16:36:52

> Ahoj,
> muzu doporucit agenturu KT student servis, prace ve Švýcarsku na farmě na 8 týdnů.
> O vse se postaraji. Tolik muj postreh
Ahoj, nenašla jsem jejich webovky, můžeš prosím podrobněji rozepsat o co se jedná a jaké konkrétní zkušenosti máš? díky. Pavlina
pavlina3

Příspěvekod mikol » pát 20. črc 2012 14:14:20

Dobry den,

momentalne jsem v Manchesteru a priletel jsem zde s tim, ze po prijezdu mi bude zajistena prace. Prace ovsem zajistena nebyla a ja penize uz nemam (5000 Kc) a ja bych se na Vas timto chtel obratit jestli by se to nedalo nejak resit soudne pres soudy v CR?

Jedna se o to, ze od mych dalsich trech kamaradu tadyta pani Romana Hradecka take vybrala poplatky 5000 Kc a nic nam nezajistila. Tedka to s ni resim, bohuzel je to beh na dlouhou trat, protoze se neustale vymlouva ze ma nejake schuzky a nechce se sejit.

Proto bych Vas vsechny chtel upozornit na Romanu Hradeckou, ktera inzeruje praci v Manchesteru pod emailem workinginengland@gmail.com na portalech prace.cz a jobs.cz. Na tyto portaly jsem psal, tak snad uz se tam jeji inzeraty znovu neobjevi.

Ted bych se chtel vratit zpet k me otazce, pokud ma nekdo nejaky napad nebo radu jak by se to dalo resit, nevahejte mne prosim kontaktovat na emailu killerbeanie(@)gmail.com.

Dekuji za vsechny Vase nazory a pripominky
mikol

Příspěvekod yetti » stř 25. črc 2012 22:17:17

Tak inzeraty od te nadhery se nemazou.
http://www.inzercezdarma.cz/prace-zames ... -v-anglii/

Rozhodne doporucuji se rozepsat o zkusenostech s tou kravkou na celem internetu a udelat ji reklamu.
yetti

Předchozí

Zpět na Práce v zahraničí