[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 118: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
nazkusenou.cz • Zobrazit téma - Práce v Paříži

Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Práce v Paříži

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Re: Práce v Paříži

Příspěvekod LEFTforHOPE » ned 08. črc 2012 14:53:50

Ahoj, mám 6let praxi jako programátor (HTML, PHP, SQL, MS SQL atd....) Přijal bych nabídku z Paříže na E-Mail left86@yahoo.com ...
LEFTforHOPE

Příspěvekod Tanja » úte 31. črc 2012 19:18:27

Ahoj, chystám se za přítelem do Paříže a hledám práci, francouzsky neumím ale anglicky částečně. Prosím kontaktujte mne na mail. Děkuji Tanja tanarigo@seznam.cz
Tanja

Příspěvekod tomkovaluca » čtv 16. srp 2012 17:38:14

Dobry den,
mela bych vazny zajem o praci v Parizi.Pracuji jako pokojska.
Praci potrebuji,budu se tam stehovat za pritelem.
Moc dekuji za jakoukoliv informaci,dekuji.
Kontakt: tomkovaluca@seznam.cz
tomkovaluca

Příspěvekod Martin ŠTUMAR » ned 07. říj 2012 11:37:22

[quote="Daniel.berk"]Ahoj,nabízím praci v Pařízi a to na pozice jako pokojská,pomocná síla do kuchyně a na mytí nádobí,a portýr.Termin nastupu je 4.-5.7 2011 a to na dobu min.1měsíce,franc.jazyk neni podmínkou.Pokud máte zajem tak mi zde zanechte odpověd i s kontaktem na vás a já se vám ozvu,ale prosím jen vážní zájemci.Děkuji Daniel[/quote]

Ahoj, jmenuji se Martin a hledám práci od ledna do konce května v Paříži. Budu tam bydlet se svou přítelkyní, která tam bude půl roku studovat. Jsem vyučen kuchař-číšník a mám též vystudovaný Management cestovního ruchu. Francouzsky bohužel neumím, ale umím anglicky.

Pokud by to bylo možné, rád bych pracoval v hotelu.

Předem děkuji za odpověď.

Martin Štumar
Martin ŠTUMAR

Příspěvekod Janča » pon 29. říj 2012 23:12:56

Dobrý den, měla bych zájem o práci v Paříži jako pokojská. Díky za bližší info. email: janarejchrtova@seznam.cz
Janča

Příspěvekod nylinda » úte 14. kvě 2013 22:34:06

Dobrý den, měla bych zájem o práci pokojské nebo nějaké pomocné práce např. v hotelu v Paříži. Pokud někdo o něčem víte, prosím ozvěte se na můj mail lindaslavik@seznam.cz
Děkuji L.
nylinda

Příspěvekod petr.racek » stř 15. kvě 2013 19:40:47

petr.racek

Příspěvekod Маrija » stř 03. črc 2013 8:52:04

[quote="Daniel.berk"]Ahoj,nabízím praci v Pařízi a to na pozice jako pokojská,pomocná síla do kuchyně a na mytí nádobí,a portýr.Termin nastupu je 4.-5.7 2011 a to na dobu min.1měsíce,franc.jazyk neni podmínkou.Pokud máte zajem tak mi zde zanechte odpověd i s kontaktem na vás a já se vám ozvu,ale prosím jen vážní zájemci.Děkuji Daniel[/quote]
Маrija

Příspěvekod Eremesova » čtv 11. črc 2013 14:33:09

Dobrý den,

nerada bych spamovala nevyžádánou nabídkou, a tak jen jedinkrát.
Hledám někoho, kdo by chtěl o Paříži psát/ fotit/ doporučovat místa, atd... Někoho pro koho je sdílení dojmů z Paříže vášní. Více informací a finanční odměnu ráda poskytnu už konkrétním zájemcům. :)

Kdybyste o někom věděli, budu moc ráda za kontakt. Můžete mi napsat mail na eremesova@prague-city-apartments.cz.
Mějte se prima
Eremesova

Příspěvekod Návštěvník » stř 09. dub 2014 10:18:53

Dobrý dn, mohla bych dostat bližší info. Nabídka mě velmi zaujala. Danickova.m@seznam.cz
Návštěvník

PředchozíDalší

Zpět na Práce v zahraničí