Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledame Au-pair do Anglie k 2-letym detem a ke konim

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Hledame Au-pair do Anglie k 2-letym detem a ke konim

Příspěvekod Alena99 » pon 15. říj 2012 18:40:36

Cesko-Anglicka rodina s 2 letymi dvojcaty z vesnice blizko mestecka Wisbech, Cambridgeshire hleda Au-Pair+. Zkusenosti s detmi jsou podminkou, a zkusenosti s konmi vyhodou. Au-Pair musi mit rada deti, psy a kone, a zustat u nas minimalne 1 rok. Kapesne £70 - £90 podle zkusenosti a poctu hodin. Nastup zacatkem ledna 2013. K dispozici vlastni pokoj, internet, televize. Au-Pair musi umet perfektne Cesky, nebot takto bude komunikovat s detmi. Vazni zajemci prosim odepiste s vasi emailovou adresou.
Alena99

Re: Hledame Au-pair do Anglie k 2-letym detem a ke konim

Příspěvekod kachnicka86 » stř 17. říj 2012 12:42:19

Dobrý den zaujala mě vaše nabídka.Jak moc bych musela zvládat angličtinu?Zde je můj email-Galiszova@seznam.cz
kachnicka86

Příspěvekod mariana » stř 17. říj 2012 16:11:33

Ahoj,
jsem asi stara,ale mam dosta praxe s detmi.Taky mam rada zvirata a umim trochu kolem nich uklidit.
Je mi 40let,jsem z Havířova a mam hodne vazny zajem o tuhle praci.
Termin nastupu by mi taky vyhovoval.
Nedela mi problem vareni,uklizeni a hlavne naucit deti vse co je potrebne.
Dekuji Czanikova Mariana
czanikova.m@seznam.cz
mariana

Příspěvekod mariana » pát 19. říj 2012 16:20:21

Dobry den,
uz jsem sice jednou psala,ale neozvali jste se.Omlouvam se,ze znova obtezuji,ale mela by jsem vazny zaujem o praci kterou nabizite.
Je mi sice 40let,ale deti mam moc rada,umim to s nema a zvirata mi vubec nevadi.
Taky mam k nim hodne kledny vztah.
Zacatek ledna mi taky vyhovuje.
Dekuji Czanikova czanikova.m@seznam.cz
mariana

Zpět na Práce v zahraničí