Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

prace ve Francii

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

prace ve Francii

Příspěvekod dinos.@seznam.cz » sob 12. led 2013 13:40:24

Dobry den,vim o praci ve Francii na 5 let pro mlade muze tak do 30let,znalost jazyka neni podminka ale musi byt sportovne zalozen...je tam ubytovani a strava,tato prace je v oboru vojenskem...pro blizsi informace me kontakujte na muj email,Dinos.ch@seznam.cz Dekuji
dinos.@seznam.cz

Re: prace ve Francii

Příspěvekod rado » ned 13. led 2013 14:02:05

Ze by cizinecka legie? :D
rado

Příspěvekod marcel » pát 22. úno 2013 13:39:45

ja mam zaujem o tuto pracu viete mi s tym nieako pomoct
marcel

Příspěvekod karel » pát 22. úno 2013 14:24:05

Ja bych mnel zajem u vas delat mužete mi rict co to obnaší
vopred vam dekuji
karel

Příspěvekod Andrej » pát 22. bře 2013 20:13:36

Dobryden, mal by som zaujem o vasu ponuku prace, nakolko hladam pracu v zahranici. Vedeli by ste mi dat blizsie info??? Dakujem
Andrej

Příspěvekod ASTORKO1989 » stř 17. dub 2013 19:54:01

DObry den chcem sa opytat ako dopadlo sprostredkovanie tejto práce??Prosím co najskor o odpoved
ASTORKO1989

Příspěvekod Skzpo122 » stř 17. dub 2013 21:31:31

Mal som k 1.4.13 odcestovat a je 18.4.13 a sedim stale doma...stale nejaké výhovorky.... konkretne dnes som mal dostat na mail listkz na bus, a nič mi nedošlo yas....
Ako ste dopadli ostatní?? aj Vas vyrobil??? Dik
Skzpo122

Příspěvekod dondiablo » čtv 18. dub 2013 15:05:23

Aj ja som mal tiež vycestovat a zatial sedím doma a čakam ako to dopadne tolko vyhovoriek som už počul až mam chut dakomu prdel nakopat :twisted: podla mna je to podvidník a taky nedopadne dobre :evil:
dondiablo

Příspěvekod myaatkoo » čtv 09. kvě 2013 22:15:35

Dobry den.... hovorite ze podvodnik mne nukal pracu na vyletnu lod do francie...chcel poplatok za bezpec.kurz 75euro.. .nezaplatila som mu ich...len mi stale na tom nieco nesedi.... vy ste mu nieco platili ? dajte mi vediet .... nech sa viac ludi nenachyta !!! hajzel jeden
myaatkoo

Příspěvekod brano » čtv 16. kvě 2013 15:44:35

[quote="dondiablo"]Aj ja som mal tiež vycestovat a zatial sedím doma a čakam ako to dopadne tolko vyhovoriek som už počul až mam chut dakomu prdel nakopat :twisted: podla mna je to podvidník a taky nedopadne dobre :evil:[/quote]

Prosim te, muzes mi napsat jestli si vycestoval nakonec?
brano

Další

Zpět na Práce v zahraničí