Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

puntoazulsapo@sapo.pt

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

puntoazulsapo@sapo.pt

Příspěvekod rohaty » úte 09. dub 2013 8:51:00

Ahoj.Nabízejí práci v Portugalsku a Spanělsku.Pan Zeman a Janota fungují,pokud to není jen jedna osoba...z tohoto emailu a telefonní číslo mají taktéž cizí.Máte někdo zkušenosti??Práci bych už od nich i měl,ale smlouvu jsem ještě neviděl.Což jsem žádal,aby mi ji poslali naskenovanou.Avizují ubytko zdarma a výdělek ve skladu ovoce ve Faru 300eček za týden.Chtějí poslat 100eček za notáře,30 za nějaké papírování s ubytkem a 60 za sjednání ůčtu.To za plné moci.Vše pěkně z domova.A nebo druhá varianta je,že tam odletím a vyřídím vše s tím konzultantem Janotou na nístě.Což mi ale pořád nedává záruku práce.Stránky nemají,takže si asi vlastně odpovědět můžu sám...Což? Nebo máte někdo jinou zkušenost?Děkuji
rohaty

Re: puntoazulsapo@sapo.pt

Příspěvekod rohaty » čtv 11. dub 2013 21:59:49

Takže po pokusu domoci se nějakých opravdu bližších informacích ohledně zaměstnavatele,který mne chce zaměstnat bylo mé místo nabídnuto jinému uchazeči.Nyní už jsem našel jen nějaké inzaráty na slovenském Avízu.Takže tady už jsou zřejmě profláklí.Sjáči zasjaní!!!!
rohaty

Příspěvekod anachorete » ned 21. dub 2013 11:55:57

Prosím nikdo na toto nereagujte .. my jsme sem přijeli mají to vymyšlené velmi dobře ... Nevím jak je nazvat Zkrátka věděli že nemáme na cestu zpět a stejně nás(i s rodičemi) ujištovali že je vše připravené.Týden jsme pobyli na nějakm penzionu celý týden se o nás staral p.Ramon Novotný(tak si aspon říkal)Chodili jsme vyřídi papíy nebyl důvod nevěřit V Abufeiře měl přijet p.Janota už nikdo nedorazil.Bylo to v pátek dnes je neděle.Máme tu auto psi a 5 euro.Absolutně nereagujou a je jím to jedno jestli tu třeba umřeme.Což je i dost pravděpodobná verze nemá nám kdo pomoci Ambasáda nepomůže že to není v jejích silách řekl p.Klíma. Práci tu taky nemůžeme sehnat Je hrozný jaký lidi dokáží být Jsme v takovým stresu že zatím ani nemusíme jíst psiska to taky berou dobře Mám dcerku a strašně se bojím že už jí neuvidím Píšu to a přes slzy nevidím jak jsme naletěli ... půjčili si na to ... Nejezděte ... kdyby jste prosím měli někdo nápad dejte prosím vědět budu štastný za jakoukoliv radu děkuji Patrik 775996659 nebo +351912441148
anachorete

Příspěvekod spqr » úte 25. čer 2013 9:37:35

nazdar lidi ja tam taky priletel a zadna komunikace tak co kdyby jsme si nenechaly od nich takhle nasrat na hlavu a podaly trestni oznameni atd atd atd. myslim ze když da dohromady vic hlav sance není nulova!!!me osobne ten vylet prisel na 18tisic!!!!!!! a to mam doma zenu a syna!!!!!!piste na +420605120249
spqr

Příspěvekod rado » úte 25. čer 2013 11:02:45

promiňte, ale už podle mail adresy jste snad nemohli čekat ani nic jiného. Předpokládám, že www stránky ani žádné neměly a ve Španělsku je teď težká krize, spoustu z nich odjíždí sem do Anglie.
Přijde mi, že lidská hloupost je opravdu neomezená, vzdyť na internetu se dneska dá najít zkušenost na každou agenturu, tady je to už taky poměrně dlouho a lidé pořád jezdí
rado

Příspěvekod spqr » úte 25. čer 2013 14:17:10

Ano napsal jsi to spravne tady je to uz taky znamo a lide stale jezdi ale odpovez si sam proc jezdi????????????????????????????????protoze v teto republice jestli se tomu da jeste tak rikat je taka bida ze kazdy chce verit sanci ze se na nej to stesti jednou usmeje a bude snad uz lip a proto jede!!!!!po me taky nic nechtely tak jsem to zkusil a vycestoval a kdybych nemel doma zenu a syna tak jsem tam do dnes protoze praci tam neni tezke najit ale potrebujes mit nejakou jistotu a snad ji tam po case najdes ale nesmis se s toho taky posrat ale vydrzet protoze zadarmo nic neni?holt maji to tam kluci dobre osefovany ze nechteji penize a po tech kteri jim je daly udelaly aspon neco aby nemohly na policii atd ale volal i na ambasadu a konzulat kdyz jsem byl a budou mit kluci horkou pudu pod nohama coz mi bylo taktne naznaceno a jak pravy porekadlo Na kazde prase se vari voda!
spqr

Příspěvekod spqr » úte 25. čer 2013 14:19:56

jo a jeste jedna otazka???ty osobne jsi podle emailove adresy ihned poznal ze je to tunel???to jsi teda velke medium???
spqr

Příspěvekod spqr » úte 25. čer 2013 14:29:15

Cau lidi ja porad nechapu kam chodite na tyhle reci ze ani ve Spanelsku prace neni??????????????????????ja byl ve Spanelsku i na Ibize 7mesicu a prace je tam nad hlavu ze si muzes vybyrat jen si musi kazdy uvedomit co si predstavuje pod pojmem prace?napr. na Ibize makas v prumeru 950-1300euro na mesic ale v tom mas taky jidlo a ubytovani ZDARMA pokud makas v hotelech a to tam maka 80% cizincu tak si spocitej za kolik teda delas???a prace v techto zemich neni ani tak o penezich ale o tom ze si taky zkusis zivoz venku a zjistis v jake mi to zijem prdely!!!
spqr

Zpět na Práce v zahraničí