Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

USA, Kanada - letištní kontroly a nářadí

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

USA, Kanada - letištní kontroly a nářadí

Příspěvekod Kamzik » úte 07. led 2014 22:19:47

Mám trochu netradiční dotazy. Poptala nás společnost z USA na zakázkovou práci do států a do Kanady, takže se chystáme na let, vyřizujeme víza atd, ale k dotazu.

Při naší práci ( úpravy kovů ) používá aku nářadí nejčastěji Makita atd... Toto nářadí máme originální, ale protože to používáme často, tak už máme asi třetí obměnu baterií. Dnes ve všech 20 aku přístrojích neoriginální baterie. Nářadí jde leteckou dopravou ve speciálním balení. Pročetl jsem všechno možné a s přepravou nářadí by neměl být problém, ale narazil jsem na baterie.

1) Problém, jedná se o neoriginální baterie. pro příklad o tyto baterie makita 1222. Evropské zákony to neřeší, ale jak se k tomu staví zákony USA a Kanady? Jsou tam přípustné prvovýrobní baterie?

2) Problém, nejsou baterie výbušné a nebezpečně? Přepraví je?

Proč to řeším. Nemůže se nám stát, že dorazíme bez nářadí. Neznáme tam prostředí, takže nevím jak rychle bychom dokázali problém vyřešit a druhá věc je, že nakoupit 20 akun je tam přes 50 tis Kč a to bychom museli k zakázce napočítat.

Další věc je ta, že si tam zase radši to nářadí nakoupíme a přivezem nebo tam prodáme než, aby nám to zabavili. Je to moc velká částka.

Díky za každou radu a zkušenost.
Kamzik

Zpět na Práce v zahraničí