Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Kamarádka-brigáda léto zahraničí 2014

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Kamarádka-brigáda léto zahraničí 2014

Příspěvekod Aneta333 » sob 15. úno 2014 15:18:39

Ahoj)
Nechystá se někdo na brigádu do zahraničí v létě 2014? Ráda bych někam letos jela, nejlépe do USA, Austrálie nebo UK, ale přeci jen je to lepší alespoň ve 2 nebo více, jelikož pak můžete měsíc cestovat po USA a to bych nerada dělala sama Chtěla bych nejspíš vyjet pomocí program Work and travel, pokud někdo má podobné plány, tak se mi ozvěte a můžeme se domluvit společně
Dále bych chtěla poprosit o rady od těch, kteří mají již podobnou zkušenost. Nevíte, jaká práce je asi tak nejlepší. Nechtěla bych asi pracovat v kuchyni atd, ale jako další nabídky mě celkem zaujaly pozice hospodyně (housekeeper), recepční, prodavačka v maloobchodě nebo pokladní.
Aneta333

Re: Kamarádka-brigáda léto zahraničí 2014

Příspěvekod DannieGroff » stř 12. bře 2014 23:30:14

Ahoj, já bych taky ráda někam šla, přemýšlela jsem o Skandinávii, USA, Austrálie...O agenturách jsem moc dobrého neslyšela, je prý lepší oslovit přímo spíš nějakou zahraniční. Bohužel bych ale mohla vyjet max na dva měsíce (možná od půlky června do srpna) a přes agenturu je to vetšinou na 3 a víc měsícu, což nemůžu kvůli škole...Momentálně hledám, ale zatím mi nic nevyhovuje:D Tak jestli by ses rozhodla hledat mimo agentury a něco našla dej mi vědět :D určitě bych se přidala na ty dva měsíce léta:)
DannieGroff

Příspěvekod Štěpán » stř 02. dub 2014 14:47:50

Ahoj děvčata :) pokud vyloženě nehledáte kamarádku, rád taky odcestoval za prací. Kamarádi nechtějí a samotnému se mi nechce, pokud by Vám nevadila přítomnost kluka mohli bychom se domluvit společně :d
Ozvěte se mi kdyžtak na e-mail kovar.stepan11@seznam.cz
Štěpán

Příspěvekod Vosa » ned 06. dub 2014 12:53:03

Ahoj, taky bych někam ráda vycestovala na 2-3 měsíce a nejlépe Španělsko, Malta nebo třeba Florida. Akorát se mi taky nechce samotny, takze pokud byste někdo neměl partaka, tak se prosim ozvete, mail: vosatkova@post.cz
Vosa

Příspěvekod Jana*1 » ned 04. kvě 2014 20:06:58

Taky bych moc ráda vyrazila za prací, na 2-3 měsíce :) někam do tepla..Jestli sháníte partaka ozvěte se :) mail:janiinkaa1@seznam.cz
Jana*1

Zpět na Práce v zahraničí