Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledám práci v Němcku

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Hledám práci v Němcku

Příspěvekod Anna » pon 03. kvě 2010 12:23:16

Prosím, poraďte mi! Hledám práci v Německu, nejlépe pokojskou v hotelu, už mám přes rok praxi. Německy částečně umím, ale chci se v tom zdokonalit a vydělat si peníze. Stačí mi práce jen na sezónu přes léto, četla jsem, že s pracovním povolením pro sezónní pracovníky to není problém. Prosím, víte někdo o něčem? A nechcete jet někdo se mnou? Chci si přes léto vydělat a pořádně se naučit Německy. Prosím, poraďte!!!
Anna

Re: Hledám práci v Němcku

Příspěvekod rezzy » stř 05. kvě 2010 12:58:15

Ahojky, já bych ti osobně poradila kontaktovat přímo hotely či jiná ubytovací zařízení (Jungendherberge apod.) v Německu přímo mailem a poslat jim tvé CV a uvidíš ;-) Jinak kdybys třeba chtěla třeba do Rakouska, koukni na server http://www.jobwohnen.at (odkaz Jobsearch) a tam je plno inzerátů na práci v Reichu, ale možná i něco k SRN :)
Přeji hodně štěstííí ;-)
rezzy

Příspěvekod riky » úte 11. kvě 2010 11:19:40

Ahoj, také něco hledám pro toto léto v Rakousku či Německu, tak jestli chceš, půjdem do úspěšného tandemu:-) v případě zájmu odpověz na riky@centrum.cz
riky

Příspěvekod riky » pát 21. kvě 2010 13:21:06

Milá Anno,
nevím, jak daleko jsi Ty v hledání, ale moje nabídka stále, platí, také bych si rád něco vydělal+zlepšil němčinu, tak co, zkusíme to, můj kontakt riky@centrum.cz, zatím Richard
riky

Zpět na Práce v zahraničí