[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 118: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
nazkusenou.cz • Zobrazit téma - Agentura GM RECRUITMENT & SERVICES LIMITED

Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Agentura GM RECRUITMENT & SERVICES LIMITED

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Agentura GM RECRUITMENT & SERVICES LIMITED

Příspěvekod Tomas1 » úte 21. zář 2010 19:48:51

Cetl jsem na internetu o agenture GM RECRUITMENT & SERVICES LIMITED. Nemáte s ní už někdo nějaké zkušenosti?
Tomas1

Re: Agentura GM RECRUITMENT & SERVICES LIMITED

Příspěvekod marion78 » čtv 23. zář 2010 15:03:10

ahoj,ja som na nich tiez zvedava.Pisu,ze neberu sprostredkovatelske poplatky,ale v emaily mi napisali,ze by som do Uk mohla ihned pricestovat a na mieste sa plati 365eur :shock: pri podpise zmluvy.Neviem,ci by som sa na nieco take odhodlala..
marion78

Příspěvekod marion78 » čtv 23. zář 2010 15:07:21

ozaj,nejaky GM recruitment som nasla,ale ti sidlia v Londyne :!:
marion78

Příspěvekod Návštěvník » pon 27. zář 2010 12:02:59

Tak na to bych se asi neodhodlal, ze bych dojel do Londyna a tam zaplatil takovy prachy. Taky sem tam prave cetl ze nechcou zadny zprostredkovatelsky poplatek tam me to prave zaujalo ale jeslti to je tak jak rikas tak nevim nevim
Návštěvník

Příspěvekod zuzana » pát 19. lis 2010 0:52:22

Dobrý večer, aj ja by som sa veľmi rada s kontaktovala s osobou, ktorá šla do Liverpoolu za prácou cez túto agentúru...lebo aj ja a môj praiteľ chceme vycestovat za prácou na balenie kurčať.....a nevieme na koľko sa dá tejto agentúra dôverovať.....ak tak sa mi prosim vas ozvite na zuzanka0404@gmail.com
zuzana

Příspěvekod Petr7 » ned 21. lis 2010 11:40:28

Tady diskutuju s tou agenturou a nebudu psat, co si o nich myslim.

http://www.komunita.exil.sk/pracovne-ag ... 26-40.html
Petr7

Příspěvekod mc ruflano » sob 04. pro 2010 13:50:43

čas kdo ma skušenosti stou agenturou rad bych pracoval v anglii ale doufam že to nebude podfuk , muže mi nekdo dat vedět jestli už pracoval přes tu agenturu někdo .
mc ruflano

Příspěvekod jan » ned 12. pro 2010 20:34:40

Caute lidi. Ja jsem tu uz 6 tydnu a zatim je to dobre az na to ze je tam na tych kuratech trochu chladno, ale jinak mam kazdy tyden prachy v hotovostia to mi staci, zapatim si najem na kazdy tyden a zbytek mi zustane. Neni to buhvi co,ale doma na morave jsem praci zadnou nemel uz 3 roky jen brigady tak jsem spokojeny. A anglisky taky nemusim mluvit nebo se mnou vsichni mluvi bud cesky nebo slovensky. Jan ze Vsetina.
jan

Příspěvekod tomas mcmikin » stř 15. pro 2010 15:37:16

tomas mcmikin

Příspěvekod tomas mcmikin » stř 15. pro 2010 15:41:11

Prosim o nekoho ktery pracuje prez agenturu GM RECRUITMENT SERVICES o kontakt na me tel . cislo

00447821748257 . Jsem jiz dlouho v UK a nerad bych se opet zpalil , prosim o sms zavolam zpet .

Tomas MCMIKIN
tomas mcmikin

Další

Zpět na Práce v zahraničí