Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

dotaz

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

dotaz

Příspěvekod adela2000 » sob 30. říj 2010 15:40:30

Ahoj,
máte někdo zkušenosti a genturou JobExplorer a Centrumdam??
Moc díky

Adéla

http://www.jobexplorer.ic.cz/onas3.html

http://www.centrumdam.cz/prace-v-zahran ... ranici.htm
adela2000

Re: dotaz

Příspěvekod rinolas » sob 06. lis 2010 16:08:48

ahoj,
centrumdam neznám, jobexplorer docela v pohodě. Sice to chvíli trvá,než něco najdou, ale bráchovi nakonec našli super prácičku v logist.centru v Bruselu. Takže spokojenost. Já jsem přes ně zadával práci na léto, a už jsem v kontaktu s několika zaměstnavateli.
Robert Nohýnek
rinolas

Příspěvekod adela2000 » ned 14. lis 2010 18:55:03

Ahoj,
díky za info. Delší doba je co? Víc jak dva měsíce?
adela2000

Příspěvekod doonio » pát 28. led 2011 23:59:56

No s jobexplorerem se snažím už od podzimu vyjednat něco na léto, a zatím je to na bodu mrazu, poplatek jsem zaplatil, ale nikdo se nemá mě jakkoliv informovat,natož aby mi chodili již slíbené nabídky.
doonio

Příspěvekod marian.kiss » pon 07. úno 2011 12:38:11

Ahoj, taky jsem zaplatil poplatek a tím vše skončilo :) ... super ... telefon vypnutý a icq taky nefunguje. Tak mám takovej pocit, že je to podvod ...
marian.kiss

Příspěvekod doonio » úte 08. úno 2011 1:39:06

Jsem si říkal že 300, na tom se snad podvod nedá udělat,a komunikace do zaplacení poplatku byla v nejlepší rovině.Ale po zaplacení ani jediná nabídka, ani jediní reakce.Ještě jsem mu schválně psal maila, proč nefunguje ICQ a telefon, říkal že to hned zpraví :cry:
Jediný co mě uklidňuje je, že to bylo jen 300, a né tisíce korun
doonio

Příspěvekod Jaromir B. » úte 08. úno 2011 16:24:12

[quote="doonio"]No s jobexplorerem se snažím už od podzimu vyjednat něco na léto, a zatím je to na bodu mrazu, poplatek jsem zaplatil, ale nikdo se nemá mě jakkoliv informovat,natož aby mi chodili již slíbené nabídky.[/quote]

Porad dokola,lidi nikomu nic neplatit predem,vsak to neni normalni a podvodniku je cim dal tim vice!! :?
Jaromir B.

Příspěvekod anglickysen.cz » úte 08. úno 2011 19:31:37

Lidi, ono nepříliš seriózně vypadá webová stránka, která je umístěna dokonce na free webhostingu (ic). Jinak nemám osobní zkušenost, ale mě osobně by od dalšího kontaktu už odradila webová stránka. V dnešní době může mít skoro každý pěkný web a za rozumné peníze.
anglickysen.cz

Příspěvekod doonio » pát 11. úno 2011 1:10:25

Vím že agentur který jsou podvod je víc jak 99%, ale tahle se mi líbila už jen z principu, že nechce pro začátek žádný stovky €€€, tak jsem do toho šel s tou vidinou, že by to mohlo vyjít. Jako bohužel v Anglii nikoho známýho nemám, a jen tak jet na "ŠTěstí" na tom mám moc chabou angličtinu.Takovým těm agenturám pana Tkáče a jim podobným se vyhýbám obloukem,ale co už, 300 není ani moc, ani málo. Holt budu asi fakt muset jet na vlastní pěst.
doonio

Zpět na Práce v zahraničí