[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 118: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
nazkusenou.cz • Zobrazit téma - Práce Jaro/léto 2011

Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Práce Jaro/léto 2011

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Práce Jaro/léto 2011

Příspěvekod Jarin28 » úte 28. pro 2010 14:29:39

Čau lidičky,
zdraví vás světoběžník, který právě dorazil na pár chvil domů. Otevřu noviny, koukám, nic se tu v naší Hroudě nezměnilo, takže huráá znovu do světa... 8-)

Letos se chystám na Nový Zéland pracovat na eko-farmu, popojíždění s traktorem, stříhat ovce apod. Už mám potvrzenou smlouvu a letenku, takže jen zabalit. Práci jsem našel přes pana Vávru, respektive jsem našel kontak v jeho katalogu, napsal jsem tam a správce mi pak na druhý týden hned zavolal a domluvili jsme se.

Pokud by někdo něco podobnýho sháněl,doporučuji katalog p. Vávri. Jeho stránky jsou tuším www.pracedustojne.own.cz nebo tak nějak. Kdo by chtěl, můžu mu třebas za lahvinku ten katalog poslat,mě už je teď k ničemu. Mám ho jako aplikaci v ZIP souboru; ale instalovat se dá jen na dva PC :( (
Takžde mi kdyžtak pisněte na jarda.foglar@seznam.cz; a kdo dřív přijde, dřív semele... :geek:
Hodně zdaru a slunce v duši!!
Jarin28

Re: Práce Jaro/léto 2011

Příspěvekod yetti » úte 28. pro 2010 21:57:45

:lol:
Pekni podvodnici
:lol:
yetti

Příspěvekod Jarin28 » stř 29. pro 2010 14:17:49

...?? :roll: copak,copak? kdo tě podvedl,chudinko?? že ty budeš jen neschopný a líný zavolat na nějaký uvedený kontakt a zkusit se o tu práci ucházet... :P hmm..?

pečený holuby nikomu do pusy už nelítaj, to tu bylo! tak doporučuju sem rozvést tvou "zkušenost" s podvodníky:-)
Jarin28

Příspěvekod yetti » stř 29. pro 2010 21:42:54

Nikdo me nedpodvedl.
Ziji v zahranici jiz 5 let, prijela sem bez agentur.
Ty propagujes podvodniky :cry:
yetti

Příspěvekod Jarin28 » čtv 30. pro 2010 13:48:35

:D Nikoho nepropaguju, chtěl jsem tu napsat jen svou zkušenost. Když jsem kdysi odjižděl do zahru. poprvý, taky jsem byl vděčný za různý rady nebo doporučení...

Ale jedno fakt nechápu ;) , žiješ v zahraničí už 5 let a máš stále tu českou vlastnost - za vším vidíš úmysl "někoho podvést" apod! :D viz tvoje "Nikdo mě nepodvedl, ale jsou to podvodníci.."
No nic, přeju ti hodně zdaru!

P.S.já přes agentury taky práci nehledámj
Jarin28

Příspěvekod Návštěvník » pát 31. pro 2010 0:54:16

Jarine.
Podivej se na ty web stranky co si sem poslal. Pokud nejsi p.Vavra nebo Vavrove milenec, tak jsi spam. CD at si Vavrovi strci do .....

ja delam v mangospicelanguages a Vavrrovi at jdou do hajzlu s jejim cd, klienti si stezuji na mrdky z vavrova

cau jarousi vavro
Návštěvník

Příspěvekod vanda » sob 01. led 2011 14:32:25

:lol: ty jsi inteligent :lol:
vanda

Příspěvekod majolenka37 » ned 02. led 2011 21:31:23

Ahojky.Ráda bych poprosila o pomoc yetti.Píšete,že jste 5 let v zahraničí.Já bych nutně potřebovala práci v zahraničí.Dostali jsme se do finančních problémů a pomůže jedině práce za větší peníze.Hledám přes internet už dva roky,ale problém je,že neznám jazyky a když je nabídka bez jazyka,tak je to podvod.Pokud byste o něčem věděla,prosím,napište mi na e-mail majolenka37@seznam.cz.Děkuji
majolenka37

Příspěvekod Pugin » stř 05. led 2011 0:18:37

Mám stejnou prosbu a taky hned odpovídám na otázku. Mám základy němčiny a angličtiny. Jinak trochu si pamatuju něco z ruštiny a francouzštiny, ale to je už nic moc. Hledáme něco s kamarádem v anglicky mluvících zemích, on se domluví anglicky, pracoval 8 let v USA. Prosím o kontakt nebo dávám svůj: koprivnice@seznam.cz

Děkuji.
Pugin

Další

Zpět na Práce v zahraničí