Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

brigáda v norsku na léto 2011

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

brigáda v norsku na léto 2011

Příspěvekod pingu » stř 19. led 2011 13:04:45

Ahoj všem,
zachtělo se mi toto léto (asi červen-září) vyrazit pracovat za humny, konkrétně bych měla zájem o Norsko. Nemám zatím žádné zkušenosti s prací v zahraničí, takže jsem myslela že oslovím agenturu - student agency (taková jistota, všude čtu o samých podvodnících), jenže ti už mají ve svém programu do Norska plno.
Chtěla bych se tedy zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti, připomínky, kontakty, tipy, rady k práci nebo samotnému cestování a k potížím (nebo naopak) s tím spojeným.
Nakonec se nebráním ani jiným zemím, jako třeba Irsko, Island.. každopádně preferuji spíš severské :)
a co se týče cestování na vlastní pěst, sama jsem asi srab, ale můj účet se nepyšní závratnými sumami, tudíž každá kačka dobrá.. takže pokud by měl někdo stejný plán, budu jen ráda.. ;)
pingu

Re: brigáda v norsku na léto 2011

Příspěvekod brenmi » úte 01. úno 2011 13:39:56

Ahoj pingu,
jsme se na tom podobně, taky sháním letní brigádu někde na severu, ale zatím nic moc nemůžu najít. Zkouším to poprvé, nemám žádné zkušenosti a pár rad by se mi taky hodilo :D Škoda, že je Student Agency asi jediná česká agentura, která zajišťuje tyto pobyty :|
brenmi

Příspěvekod doonio » pát 11. úno 2011 16:22:48

Cože u Student Agency mají plno, taky jsem váhal nad nimi,chtěl jsem si pozjíšťovat nějaký reference od těch kdo tam byli, ale jelikož už je plno, tak je to passé.Jinak to Norsko bude asi nejlepší na vlastní pěst, co jsem se tak dočetl na různých fórech. Já se toho možná bojím ještě víc než ty, né ž finančních důvodu, ale z důvodů mé tristní jazykové výbavy. :cry:
doonio

Příspěvekod Monica » ned 13. úno 2011 13:43:31

Mám taky v plánu vyrazit někam na sever, počítám s Norskem nebo Finskem, nicméně je to poměrně složité najít tam brigádu. Shánět agenturu na práci v evropě je podle mě zbytečné, účtujou si těžký prachy a efekt to nemá skoro žádný
Monica

Příspěvekod brenmi » sob 19. úno 2011 12:25:56

Ahoj, taky hledám práci někde na severu, ale přes agentury to vážně nemá smysl. Zatím to zkouším na eures, ale nic moc. A vyjet si do Norska na vlastní pěst bez sehnané práce by bylo dost odvážné... :)
brenmi

Příspěvekod paja » pon 07. bře 2011 18:47:28

Pro Pingu:
já taky uvažuju, že bych odjela někam do zahraničí. Taky jsem tak nikde nebyla, ale určitě to musí být super zkušenost. V norsku je prý dost farem, tak by to snad šlo a stejně jako ty, nechci jet sama. Někdo říká, že je to nejlepší, ale mám asi strach sama.. Jestli ještě pořád chceš někam jet, mohly bysme třeba spolu. Aspoň někam stejným směrem :D
paja

Příspěvekod Honza » ned 13. bře 2011 21:36:04

Ahoj všichni tady. Kdyby jste teda přišli na nějaké možné místo na té farmě v Norsku, prosím napište mi na : johny.besed@seznam.cz určitě bych se přidal.
Honza

Příspěvekod radushka89 » ned 13. bře 2011 23:17:40

Čááu, taky bych se klidně přidala.. Sháním, sháním, a nic :). V případě volného místa mi prosím napište.. Díky :)
radushka89

Příspěvekod Tom1 » pon 04. dub 2011 11:42:50

Ahoj všem, taky bych rád do Norska za prací a poznáním! Žil jsem v USA asi 10 let a tak se tolik nebojím. :) Kdo se přidá? Jo v jednotě je síla! :D Tom
Tom1

Příspěvekod Peetik » ned 17. dub 2011 17:20:26

zdravím,
koukám že všichni máme podobné plány... :D Nejraději bych jela pracovat na nějakou farmu, či na sběr ovoce a zeleniny.. tak stále něco scháním, ale nechci přes agenturu, s.agency je zbytečně moc drahý, a jinak těm agenturám moc neveřím, takže jedině jet někam, kde to někdo zná, a je to místo ověřené.. kdyby někdo o nečem věděl, moc prosim o info, muj e.mail je: xtina9@seznam.cz.
tady posílám zajímavé stránky s informacemi o práci nejen v Norsku! http://www.pracevzahranici.info/prace-v ... e-v-norsku
Peetik

Další

Zpět na Práce v zahraničí