Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Agentura MM Consulting

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Agentura MM Consulting

Příspěvekod Kryšpín » úte 22. bře 2011 11:47:28

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s touto agenturou?
MM CONSULTING, Dr. E. Beneše 1029, Otrokovice?

Zjistil jsem, že do začátku mi agentura přijde jako fajn nápad vzhledem k tomu, že mě ze zaměstnání uvolní až v červnu a na dálku se mi předem nedaří nic sehnat.
Na jakýsi inzerát mi přišla nabídka prací z téhle agentury, ale ať googluju, jak googluju, nic jsem nenašel.

Víte o nich někdo něco? Nerad bych se nechal napálit a skončil pod mostem, i když by tam na mě asi nepršelo...

Díky za rady!
Kryšpín

Re: Agentura MM Consulting

Příspěvekod Filip » sob 07. kvě 2011 11:51:25

Zdravím. Četl jsem dotaz na foru a taky by mě zajímalo, jestli někdo nemá s MM Consulting zkušenosti. Snažil jsem se najít nějaké ohlasy na tuto agenturu, ale marně. Pokud se někdo ozval s nějakými zkušenostmi, prosím pošlete mi je na mail F.slovak@email.cz. Děkuju
Filip

Příspěvekod Petyna » stř 25. kvě 2011 11:25:09

Ahoj, mám stejný problém, taky kdyby tu někdo sehnal info o této agentuře, dejte mi prosím vědět na mail: a.r.t.e.p11@seznam.cz
Děkuji moc!
Petyna

Příspěvekod Románek :-) » úte 31. kvě 2011 21:10:51

čaute, tak jak, ozval se vám někdo a řekl něco o agentuře MM consulting? :-) celkem by mě to taky zajímalo...
páč co sem si četl na různých fórech, tak spousta lidí vycestovala do zahraničí, ale tím to pro ně haslo a nechali je tma na pospas... kdyby ste měli někdo nějaké info, tak moc prosím o pár řádků ... Romes.N@seznam.cz nebo 723 406 553
Románek :-)

Příspěvekod petrus_st » stř 10. srp 2011 22:52:02

taky jsem jim psala...a když jsem se ptala na bližší info o společnosti odepsali mi toto:
"Dobrý den ,
Naší mateřskou společností je DIXOgroup (www.dixogroup.com )k nim patří i několik českých, anglických i španělských společností.Nemáme za potřebí více Vás informovat o naší fiemní politice."
víc potom tady ve fóru pod názvem DIXOgroup
petrus_st

Příspěvekod Jakub » pon 05. zář 2011 14:27:48

Zdravím,

už někdo zjisti jak je to s touto agenturou? Jsou solidní nebo je to opět jen jedna z podvodných agentur? Popřípadě jaké s agenturou máte zkušenosti.

Díky Jakub
Jakub

Příspěvekod xyz » úte 27. zář 2011 15:36:52

Skoro na 100% podvodná! Raději od ní pryč ... ;)
xyz

Zpět na Práce v zahraničí