Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

za prací(brigádou)do zahraničí

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

za prací(brigádou)do zahraničí

Příspěvekod LucifeR » pon 25. dub 2011 10:56:23

Ahoj všichni.
Po dokončení školy bych chtěla jet do zahraničí. Je mi jedno jestli na pár měsíců, na rok či více. Je mi jedno kam(dávám přednost teplému klima). Chtěla bych vyjet okolo června, nejspíš přes nějakou agenturu, protože bez ní se dá těžko něco najít =/. Takže jestli má někdo stejné plány, ozvěte se. Možná spolu něco vymyslíme =).
LucifeR

Re: za prací(brigádou)do zahraničí

Příspěvekod Pavla » úte 26. dub 2011 19:19:57

Ahoj, taky bych ráda někam jela, preferuju VB (kvůi zlepšení aj), ale můžem vyrazit i jinam :-) jsem volná cca od 20.6. do konce září. Ozvi se mi na mail: paja.pavla.pavlinka@seznam.cz :-)
Pavla

Příspěvekod Luce » úte 26. dub 2011 19:45:00

Ahoj, no kdybych mela neco napsat, tak napisu to same, takze se ozvi, pokud budes chtit.
Luice4(at)gmail.com
Luce

Příspěvekod czerny.m » stř 27. dub 2011 16:14:34

Ahoj, také se asi budu opakovat. Chystám se někam na zajímavé místo. Rád bych vyzkoušel UK kvůli angličtině a tak i všeobecně, ale pokud se chystáš na Kokosové ostrovy, není problém.. :D.. Mám čas bohužel jen na dva a půl měsíce přes léto, ale i tak bychom si mohli užít.. :) Budu rád, když napíšeš, czerny.m@gmail.com
czerny.m

Příspěvekod caddis » stř 27. dub 2011 22:47:21

Ahoj, resim ten samy problem a to, ze se mi nechce ject samotnemu, pokud tedy myslis ze vyuzijes spolucestujiciho do neznama, pisni na: caddis@email.cz
caddis

Zpět na Práce v zahraničí