od John » úte 09. dub 2013 18:05:35
S touto společností jsem měl tu smůlu se setkat o letních prázdninách v r. 2012. Zprostředkovatel bylo Student Agency.
Musím říci, že tak hrubé chování k zákazníkům jsem ještě nezažil. Na baráku nás bylo 11 a první tři kluci, kteří tam přijeli se nestačili divit. V domě všude odpadky, myši, nefunkční sprchy, teklo do něj. Prostě hrůza. Já jsem do domu přijel, když už alespoň ty odpadky byly vyneseny, ovšem ty další problémy přetrvávaly.
Velmi hrubé a neprofesionální jednání. Měli jsme se zapsat v kanceláři, která byla několik km od domu daleko a nikdo z firmy nás tam nebyl schopen odvést. Nakonec jsme tam museli dojít v dešti pěšky. Jednali s námi prostě jako s dobytkem.
Nikdo nepočítejte s tím, že vám tato firma zprostředkuje práci - jsou to lži.
Po celou dobu pobytu nám byly akorát házeny klacky pod nohy, když došel plyn v baráku (kredit), nebyli ani schopni přijet a ten kredit dobýt.
Na zahradě byly všude odpadky, nechutné obrovské pytle odpadků, že se tam nedalo pomalu ani chodit - a to jsme vše museli přetřídit, aby byl odpad vůbec odvezen, jinak bysme platili sankce - opět nám z agentury nikdo nepomohl.
Ke konci mého pobytu se situace vyhrotila tak, že byl jeden spolubydlící fyzicky napaden zaměstnancem společnosti Michalem. Nakonec museli přijet rodiče jednoho ze spolubydlících, aby situaci uklidnili, načež opět zaměstnanec Michal při ukončení rozhovoru na rodiče z auta ukázal "fakáče" a odjel.
Chtěl jsem v Manchesteru zůstat dva měsíce, ale po měsíci jsem měl všeho plné zuby a musel jsem odjet.
V žádném případě firmu ICL nedoporučuji. Jsou to drzá hovada a patří všichni za mříže.