Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Incity LTD manchester - agency

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Incity LTD manchester - agency

Příspěvekod Nency » ned 08. kvě 2011 14:54:23

Ahojky vsem, kteří se poohlíží po agenturách, které nechtějí nic predem, ale slibují vám zprostředkování práce a ubytování přímo v Anglii. Neco na tom musí být, nejaké háčky a pasti, takže jestli neco víte, pridejte se. Tahle agentura nabízí práce ve skladech, prý umístují 30 lidí týdne, ale je to naprosto divné, tolik lidí týdně? těží z ubytování tzn. mají baraky a vyberou od vás libry na měsíc, kdo ví ale kolik si odbydlíte? ubytování je na rok podminka, jinak vam neposkytnou praci, myslim že je to pekný chyták, práce tři měsíce nebude, vy se naserete odjedete ale tim porušíte smlouvu a čekají vás pekne sankce. když jsme se ptali oheldne smlouvy a sankcí, už prestali komunikovat. proste nam suše sdělili, kupte si letenku a proste přijedte. To ale preci tak nejde, clovek potřebuje vedet, s kym bude ubytován, kde a za kolik a taky co je ve smlouvě!! Neco na nich bude a my se snažíme dovedet nejakou zkusenost. Piste na email scaliens zavinac seznam.cz
Nency

Re: Incity LTD manchester - agency

Příspěvekod mikol » pát 20. črc 2012 14:33:30

Dobry den,

jedna se o pana Jana Francka, ktery jiz 3krat nechal zbankrotovat svoji spolecnost s tim, ze neptatil svoje zavazky. Proto pres tadytu agenturu nikdy nevyjizdet.
mikol

Příspěvekod Me » čtv 16. srp 2012 9:42:37

Proč by na tom muselo něco být?? Anglické agentury nesmějí vybírat poplatky za zprostředkování práce!! Mají to zákonem zakázáno.. Já si H. Franckem (majitelem), dopisuji a prozatím se mi vše jeví ok. Někde jsem četla, že neplatí závazky vůči dodavatelům a že jeho firma/y jsou v likvidaci.. Žijeme ve světě, kde se každý stará o sebe, proto to, že dluží dodavatelům mě celkem nezajímá. Po mě žádné poplatky nechce, jen za ubytko, takže když to bude nějaký podvod, po měsíci odjedu a zařídím, aby přes něj už nikdo nikdy nikam nejel.. :D:D
Me

Příspěvekod Helca » sob 29. zář 2012 23:02:08

Ahoj, odjel jsi nakonec s InCity Ltd., manchester.cz a jak to probíhalo? bydlíš, nebydlíš, pracuješ, nepracuješ, nějaký sankce za porušení smluv apod?? :-))
Helca

Příspěvekod TheTaho » ned 16. pro 2012 2:55:02

Nechápu co tady brečíte. Bydlím přes Franckovu angenturu a zatím všechny své závazky splnil. Bydlím v čistém a pěkném domě. Práci mi našli do 5 dnů od příjezdu , i když na najití práce mají 3 - 9 dní. Se vším vám pomůžou je jisté, že z toho také mají peníze, ale po Vás přeci žádné nechtějí jen peníze za ubytování. Voda a elektřina je v ceně, sice si ji platíte sami, ale pokus si schováte účtenku v den nájmu Vám to ztrhnou. Jeho úkolem je ubytovat Vás a najít práci nic více nic méně. Nedivím se že neplatí závazky dodavatelům, jelikož "lidé", kteří s ním bydlí a kterým on věří, věčně nechodí do práce a tudíž nemají peníze na nájem. Nahlédl jsem jednou do papíru co se nájmů týče a když z 30 lidí vám zaplatí pouze 5 lidí celý nájem, tak je těžké platit něco dále. :ugeek:
TheTaho

Příspěvekod John » úte 09. dub 2013 18:05:35

S touto společností jsem měl tu smůlu se setkat o letních prázdninách v r. 2012. Zprostředkovatel bylo Student Agency.

Musím říci, že tak hrubé chování k zákazníkům jsem ještě nezažil. Na baráku nás bylo 11 a první tři kluci, kteří tam přijeli se nestačili divit. V domě všude odpadky, myši, nefunkční sprchy, teklo do něj. Prostě hrůza. Já jsem do domu přijel, když už alespoň ty odpadky byly vyneseny, ovšem ty další problémy přetrvávaly.

Velmi hrubé a neprofesionální jednání. Měli jsme se zapsat v kanceláři, která byla několik km od domu daleko a nikdo z firmy nás tam nebyl schopen odvést. Nakonec jsme tam museli dojít v dešti pěšky. Jednali s námi prostě jako s dobytkem.

Nikdo nepočítejte s tím, že vám tato firma zprostředkuje práci - jsou to lži.

Po celou dobu pobytu nám byly akorát házeny klacky pod nohy, když došel plyn v baráku (kredit), nebyli ani schopni přijet a ten kredit dobýt.

Na zahradě byly všude odpadky, nechutné obrovské pytle odpadků, že se tam nedalo pomalu ani chodit - a to jsme vše museli přetřídit, aby byl odpad vůbec odvezen, jinak bysme platili sankce - opět nám z agentury nikdo nepomohl.

Ke konci mého pobytu se situace vyhrotila tak, že byl jeden spolubydlící fyzicky napaden zaměstnancem společnosti Michalem. Nakonec museli přijet rodiče jednoho ze spolubydlících, aby situaci uklidnili, načež opět zaměstnanec Michal při ukončení rozhovoru na rodiče z auta ukázal "fakáče" a odjel.

Chtěl jsem v Manchesteru zůstat dva měsíce, ale po měsíci jsem měl všeho plné zuby a musel jsem odjet.

V žádném případě firmu ICL nedoporučuji. Jsou to drzá hovada a patří všichni za mříže.
John

Příspěvekod Jackal » pát 08. lis 2013 19:15:53

Ja sem v Manch pres incity 5 mesicu praci sehnali ubytovani ujde takze si nemam na co stezovat
Jackal

Příspěvekod Pavel wisner » čtv 21. lis 2013 19:43:40

Francek je prolhanej člověk který uz v Manchesteu takhle funguje 9let
Praci vám žadnou nesežene,v dobrem pripade vam da kontakty na pracovni agentury a pokud umite anglicky,jste samostaní mate trochu stestí,práci si najdete.Co se tyce bydleni,nebylo to az tak spatny)ja v roce 2009)ale kdyz jsem byl navstivit kamose co prijeli pres czechia ltd cumel jsem,nebetycny rozdil v urovni,za stejny peníze)czechia luxusFrancek potrebuje obsadit baraky lidma,tak je laka na zajistenou praci.lidi co ji najdou tak jen co se trochu zorientuji,mu zdrhnou bydlet jinam-lip a levnejc,a tak to chodi porad dokola :lol:
Pavel wisner

Příspěvekod Pavel wisner » čtv 21. lis 2013 19:48:47

A jeste neco-nedivil bych se kdyby tady ty chvalozpevy na ne si je chlapi z agentury nepsali samy,vsichni tam dost chlastají a vy kdyz prijedete,jste jejich ovce,ktere ostrihají :lol:
Pavel wisner

Příspěvekod Sarah87 » sob 23. lis 2013 4:27:34

Zdravim...prihela jsem loni v cervenci pres student agency,ubytovani pod francem bylo v dome d dalsimi 9 lidmi...z pocatku vsechno v poradku ake po prazdninach,kdyz se odstehovalo par lidi co tam porad dodrzovali to slo z kopce..francek tam nabiral lidi kteri bud to neumeli anglcky (5 madarskych romek) a nebo estonce,ktery platil najem asi 20£ tydne...johny ty odpadky s tam zacali hromadit tak kolem rijna 2012 vim to,bydelal jsem tam 7 mesicu...tu kupu odpadku odvezl dusan a pak se tridili odpadky normalne (jako ve zbytku uk) to ze francek nebylnschopny zaplatit council tax je vec druha...pres student angency bych jela zase,ale urcite ne do manu a k franckovi
Sarah87

Další

Zpět na Práce v zahraničí