Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

kamarád na farmu v norsku

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

kamarád na farmu v norsku

Příspěvekod Terka » úte 02. srp 2011 15:45:01

Ahoj, chtěla bych jet v září nebo říjnu na 2 měsíce pracovat na farmu v Norsku, ale nechce se mi jet úplně samotné, tak scháním kamaráda/ku, který by jel se mnou. Chtěla bych jet se Student Agency. Najde se někdo, kdo by do toho šel se mnou? ;)
Terka

Re: kamarád na farmu v norsku

Příspěvekod petkadolezalova » stř 03. srp 2011 10:40:18

Ahoj měla bych zájem stebou jet do Norska je mi jedno kdy přizpůsobila bych se.Jen bych se chtěla zeptat kde jsi tu praci našla?
petkadolezalova

Příspěvekod vil » stř 03. srp 2011 14:07:04

Ahojky, taky bych se klíďo ráda přidala... ;)
vil

Příspěvekod soukupik » pát 05. srp 2011 17:15:43

Ahoj, taky uvažuji vyjet přes student agency, klidně do Norska...farma by byla taky good...ráda se přidám..akorát bych mohla jet po 15. 10. a ještě jedna věc..kolik dáš agentuře + letenka a další náklady, víš přibližně? díky Věrka..dyžtak pište na ssoukupik@seznam.cz
soukupik

Příspěvekod Danika » ned 07. srp 2011 10:58:31

Ahoj, pokud pojedeš, ráda bych, aby jsi mi napsala jaké to tam je a kde presne jsi. Mám v plánu jen příští prázdniny, asi na 3 mesíce. Když se ptáš na někoho s sebou, je tohle možné na stejné farmě? Nebo někde v okolí?
Info o tom jak to tam vypadá a chodí by se mi dost hodilo :) Už jen proto, že by to byl můj první podobný pobyt v zahraničí. Budu moc ráda, když se ozveš, můj mail je danikalionel@gmail.com
Díky ;)
Danika

Příspěvekod Lea » stř 10. srp 2011 21:34:21

Ahoj, jmenuji se Lea a sháním také práci někde na farmě. Kdy se chystáš vycestovat? Písni mi na mejla, budu moc ráda:
leontynka.46@seznam.cz
Také jsem se dívala na nabídky Student Agency....a zvažuji co a jak. Dej vědět, ahoj.
Lea

Příspěvekod petrus_st » stř 10. srp 2011 22:19:24

Ahoj Terko :)
no vidím, že nabídky pro společnost už se kupí, i přesto bych se přidala i já :) Jestli tě můžu poprosit, napiš víc info do meilu petrus.st@seznam.cz , nebo si me podle tohoto meilu muzes najit na fb... Díky :)
petrus_st

Příspěvekod lolo56 » úte 13. zář 2011 11:04:43

Ahoj Terko, taky hledám práci na farmě, v norsku jsem už jednou byl.Příroda je tam krasná, kdyby si stála o společnost nebo bylo volné místo na farmě neváhej napsat na chlebsky@gmail.com.

Měj se hezky

Tom
lolo56

Příspěvekod Návštěvník » čtv 29. pro 2011 15:20:52

[quote="Lea"]Ahoj, jmenuji se Lea a sháním také práci někde na farmě. Kdy se chystáš vycestovat? Písni mi na mejla, budu moc ráda:
leontynka.46@seznam.cz
Také jsem se dívala na nabídky Student Agency....a zvažuji co a jak. Dej vědět, ahoj.[/quote]
Návštěvník

Příspěvekod Vipous » stř 11. led 2012 23:04:17

Ahojda ve spolek.. taky schanim nejakou praci kdekoliv ve svete.. Takze pokud by nejaka banda vyrazela nekam na farmu kde neni nutnost AJ (mluvim NJ :( ) tak bych se pridal :)

kratky.josef@gmail.com
Vipous

Další

Zpět na Práce v zahraničí