Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Nový Zéland/Austrálie

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Nový Zéland/Austrálie

Příspěvekod Ivana » ned 27. lis 2011 16:24:08

Zdravím všechny cestovatele a dobrodruhy,

mám v plánu uskutečnit kolem března cestu za prací a poznáním na Nový Zéland či do Austrálie. Chtěla bych vycestovat minimálně na rok. Zatím jsem ve fázi prohledávání webových stránek, zjišťování možností a podrobnějších informací o vízech, IRD, nutnosti zřízení bankovního účtu, možnostech ubytování, apod. Zajímala by mě práce v oblasti cestovního ruchu. Pokud máte někdo jakékoli rady, náměty, tipy; popř. pokud by někdo plánoval také cestu na NZ/Aus ve stejném období a nechce vycestovat sám, budu ráda, když se ozve na ivniklova@seznam.cz.

Díky a mějte se krásně ať už se zrovna nacházíte v jakémkoli koutu světa :-)

Ivana
Ivana

Re: Nový Zéland/Austrálie

Příspěvekod peří » čtv 15. pro 2011 14:33:24

Ahoj, taky mám v plánu jet na NZ, za prací a za poznáním země. Momentálně jsem ve stavu kdy potřebuju vydělat peníze ať je z čeho chvilinku žít než se v nové zemi rozkoukám. Mám domluvený nástup do práce od nového roku, je to práce dělníka - ne uplně práce mých snů nebo mého zaměření, ale v našem okolí je to z prací špatné. Jakmile vydělám rád bych vyjel a to nejlépe s někým. Ahoj Tom
peří

Zpět na Práce v zahraničí