Také jsem se zúčastnila ,,castingu,, zmiňované agentury a to v Brně. Dle mého názoru, jsou jiné státy, než je Itálie ( které jsou uvedeny na jejich internetových stránkách tzn. Mexico, Řecko, Španělsko apod. ) pouze marketingovým tahem.
Co se týče castingu, poplatek byl 500 Kč. Při předání poplatku (na místě), nikdo z nás nedostal daňový doklad o platbě. Což mi přišlo divné, jelikož jsme tam byli všichni studenti.. a jak je známo, peněz moc nemáme, takže většina z nás, alespoň podle mých zkušeností, byla financována rodiči.
Po požádání právě o tento doklad, se pán zatvářil celkem překvapeně, ale svůj výraz stihl ,,zakecat,,celkem důvěryhodnýma ,,řečma,, jakože není problém. Avšak ani přesto jsme s tímto dokladem z castingu neodcházeli

, nehledě na to, že poplatek má pokrýt jak přípravu castingu, tak i návštěvu zástupců ze zahraničních agentur. JoJo

Myslíte, že jsme se s někým takovým setkali?

S vysvětlením, že právě tito zástupci nemohli dorazit, jelikož měli školení se skupinama, kteří vyráží na praxi do Itálie jsme se museli smířit:) Ale promiňte.. to zjistili až v den konání castingu, že ... ,,hlavní účinkující,, ( tedy zástupci zahr.agentur ), mají v den castingu ( vyhlášeným předem několik týdnů ) školení?

To by omlouvalo absolutní chaos při organizaci a viditelnou nepřipravenost ,,vůdčím,, týmem castingu. Lépe by to zorganizoval můj 12cti letý bratr

Takže myslím, že lepší investice děcka je sednout na bus, dojet do té Itošky na vlastní pěst a tam už to půjde snadno. Teda snadněji, než přes tuto agenturu pokud opravdu mají takové schopnosti, zájem a tým, jaké předvedli na castingu či tomuto podobné