Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

kurz jazyka priamo v norsku

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

kurz jazyka priamo v norsku

Příspěvekod jensen » úte 21. úno 2012 16:36:11

Dobrý deň , pozdravujem každého Nórsky založeného súkmeňovca.

Mám takúto ponuku ,ak by bol záujem urobiť kurz jazyka priamo v Nórsku základy pre tých, ktorý chcú hľadať prácu a vedieť sa dohovoriť v takom význame , že viem sa predstaviť, povedať o sebe o práci , porozumieť tomu čo mi hovoria , prípadne si vedieť vybaviť základné formálnosti na úradoch.
Chcem sa opýtať ,či by bol o niečo takéto záujem ,na začiatku píšem rovno nie som učiteľ. Mám len skúsenosti s každej oblasti, pracoval som vo firmách Nórskych, štátnych a aj súkromných ,robil som na čierno a aj podnikal , vybavoval prácu ako aj zamestnával, v Nórsku žijem 8 rokov a v zahraničí cez 13 ,takže porovnať myslím že viem. Nórsky jazyk som sa učil na jazykovej škole pár rokov , hovorím slušne , čítam ,píšem a pozerám telku ako každý z nás ktorý chcú.

Takže prečo som sa takto rozhodol? Veľa ľudí píše , že potrebuje poradiť , chce sa dostať do Nórska ale prepáčte požiadavky niektorých su absurdné a pripadá mi to ako fantázia , hľadanie niečoho čo nieje , ťažko budete písať niekomu ,kto tam žije a ťažko sa vypracoval - pomôž neviem reč ,alebo poraď a nevieš o niečom? odpoveď každého rozumného je ,alebo by mala byť v tvare - sadni zbaľ pár vecí a choď ,skúsiš, uvidíš a budeš vedieť, samozrejme každý napíše nechcem riskovať! Tak len jedno možem poradiť ,seď doma, nikam nechoď a bedákaj nad svojím osudom sám. Ťažko chceš od nás pomoc ,ktorý sme to dokázali a odišli bez pomoci. Vyskúšajte si ,čo to je spávať v aute ,premýšlať nad tým čo zjesť a trápiť sa ... a potom čakajte na niekoho ,kto vám napíše pomôž, veď si tam.

Preto som sa rozhodol pomôcť ľuďom ,ktorý naozaj chcú, môžem obetovať svoj čas a môžem vás naučiť po Nórsky v Nórsku. S akého dôvodu v Nórsku? Môje skúsenosti ukazujú ,že najlepšia forma učenia je, učiť sa a bývať v danej krajine. Pomôže vám to v pochopení mentality národa, vaše učenie napreduje rýchlejšie s toho dôvodu ,že prichádzate dennodenne do kontaktu s týmto jazykom, vo forme nákupov, novín , televízie , rádia a s rozhovorov. Ak sa nájde skupinka v počte zhruba 6-12ľudí môžme sa do toho pustiť. Kurz si viem predstaviť vo forme 8 hodinového ,intenzívneho denného učenia sa s knihy - Ny i norge ,ktorá je intuitívne napísana. Budeme sa učiť po nórsky bez prekladu ako takého , dobré je to s dôvodu rýchleho napredovania. Kurz by sa uskutočnil v kempe nad Trondheimom a mal by trvať približne mesiac a viac. Najlepším prípadne pomôžem s nájdením práce po skončení. Pomožem každému kto naozaj chce a je si vedomý svojích a mojích hodnôt, ufňukancov a negativistov neberiem.

Poprosím vás o informácie:
- tých čom chcete ísť do Nórska či by bol o niečo takéto záujem?
- tých čo tu žijete ,ako by sa to dalo vylepšiť, prípadne návrhy.

slovo na záver.

Sme národ šikovných, sme silný, vieme sa predrať a ukázať to čo je v nás. Poznačený dobou tažkých časov, pokušajúci zmeniť svoj život k hodnotám a túžbam ukrytých v dušiach, bažiacich po lepšiom zajtrajšku. Silnejší pomôžme slabším, neberme ilúzie šťastia, ľuďom ochotným sa podriadiť a pochopiť zmysel a krásu krajiny - NORSKO. skandia.pj@gmail.com
jensen

Zpět na Práce v zahraničí