Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

hledám kamarádku pro práci na léto u moře

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

hledám kamarádku pro práci na léto u moře

Příspěvekod chodník » stř 18. dub 2012 9:21:16

Ahojky, chci zase strávit léto u moře v teple a sháním spolehlivou kamarádku nebo dvě, kteří si taky rádi užívají života. Po zkušenostech z loňska vím, že je vždycky lepší bydlet s rozumnými lidmi, protože většinou jsou ubytovaní dva nebo tři lidé na pokoji. Chci odjet co nejdříve. email: 24ch.petra@seznam.cz
chodník

Re: hledám kamarádku pro práci na léto u moře

Příspěvekod jelena » pon 23. dub 2012 18:47:31

Ahoj jsem na UP je mi 35 a na léto bych jela na brigádu do zahraničí víš o tom něco víc aaaahoj
jelena

Příspěvekod chodník » pon 23. dub 2012 22:02:47

Ahoj, muzeme si psat jestli chces pres email?
chodník

Příspěvekod jasmina » stř 25. dub 2012 13:16:57

Ahoj, je mi 36 let a také plánuji na léto do zahraničí. Více po e-mailu jasmina67@seznam.cz. hezký den Jasmína
jasmina

Příspěvekod hana » stř 25. dub 2012 18:38:30

Měla bych zájem ...hanajirmaskova@seznam.cz
hana

Zpět na Práce v zahraničí