Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Práce v Norsku

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Práce v Norsku

Příspěvekod Biglou » pát 11. kvě 2012 14:11:38

Ahoj, rád bych letos vyrazil na letní brigádu někam do Skandinávie, nejlépe do Norska. Rád bych pracoval na nějaké farmě. Bohužel nemám žádné zkušenosti se sháněním práce na místě :( . Proto bych rád našel někoho, kdo by taky chtěl o prázdninách někam vypadnout a měl více zkušeností než já. Kdyby měl někdo podobné plány a sháněl někoho do party, dejte mi vědět na email biglou19@centrum.cz

Díky, Luboš
Biglou

Re: Práce v Norsku

Příspěvekod Khosour » pát 22. čer 2012 1:09:35

Zdar Lubosi, pracovat do Norska uz planuju s kamosem tak dobry dva roky, docela jsem rad ze nekdo dasi ma podobny plany, protoze my se zatim dostali akorat do Liverpoolu, sice to berem jako prestupni stanici ale nevime kdy uz konecne projedem Oslo ;-) kazdopadne ze zkusenosti vim, ze letni brigada v zemi takovyho kalibru jako je Norsko, bude celkem obtizna k sehnani, protoze norove jsou v tomhle podobny nacionalisti jako anglani a davaj prednost svym obcanum pred cizincema, coz znamena ze v lete zamestnaj radsi norskyho skolaka nez ceskyho chlapaka ;-) dal to chce mit dobrou uroven minimalne anglictiny, kdyz norstiny, tim lip, mam kamose nemcinare, kterej byl v Norsku s nemcinou totalne v pr.. Ale to jen tak na okraj ;-) kazdopadne kdybys chtel tak napis na khosour@gmail.com, ne sem do fora, asi nebudu cekovat odpoved ;-) GOOD LUCK a hodne stesti, Norway je kraaasna zeme s vybornou zivotni urovni ;-)
Khosour

Příspěvekod viking41 » úte 02. říj 2012 18:09:49

[quote="Khosour"]Zdar Lubosi, pracovat do Norska uz planuju s kamosem tak dobry dva roky, docela jsem rad ze nekdo dasi ma podobny plany, protoze my se zatim dostali akorat do Liverpoolu, sice to berem jako prestupni stanici ale nevime kdy uz konecne projedem Oslo ;-) kazdopadne ze zkusenosti vim, ze letni brigada v zemi takovyho kalibru jako je Norsko, bude celkem obtizna k sehnani, protoze norove jsou v tomhle podobny nacionalisti jako anglani a davaj prednost svym obcanum pred cizincema, coz znamena ze v lete zamestnaj radsi norskyho skolaka nez ceskyho chlapaka ;-) dal to chce mit dobrou uroven minimalne anglictiny, kdyz norstiny, tim lip, mam kamose nemcinare, kterej byl v Norsku s nemcinou totalne v pr.. Ale to jen tak na okraj ;-) kazdopadne kdybys chtel tak napis na khosour@gmail.com, ne sem do fora, asi nebudu cekovat odpoved ;-) GOOD LUCK a hodne stesti, Norway je kraaasna zeme s vybornou zivotni urovni ;-)[/quote]
viking41

Příspěvekod viking41 » úte 02. říj 2012 18:22:36

Nazdárek všem kteří by chtěli na norskou půdu.Jestliže neumíte alespon základy norštiny,jste namydlený.Jak se pořád píše že anglina je v pohodě,tak není.S angl.se vám to hodí tak na hotely a takové služby,jinak norština.Co se týká němčiny,tak tam nechodte ani v triku s nápisama,norové je kurva nemusej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Práce je,ale musíš umět.Je tu dost poláku,co vydrancovali anglii a ted to rozjíždějí tady.Je pravda,že to je úplně jinej svět,já šel do Norska zoufalej,s dluhama a dnes je celá moje rodina kurva ready!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Ale je tady opravdu tvrdě,žádný vychcánkové se tu opravdu nechytají.Hlavně jak jsem napsal musíš opravdu být fachman,nějaký pomocný práce tu opravdu dělají..........................,sice mají na naše krony víc jak profesor na vejšce(v čr),ale proč dělat podřadně.Já jsem tady něco přes rok,pohoda,přátelé(holky tady jsou fakt pěkný,žádný namyšlený),takže se vrátím až někdy.Zdar
viking41

Zpět na Práce v zahraničí