Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Balení oblečení v UK s agenturou COOLAGENT

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Balení oblečení v UK s agenturou COOLAGENT

Příspěvekod Simouš1990 » pon 18. čer 2012 22:21:18

Ahoj drazí spolucestovatelé:)
Hledám nějaké recenze,rady,typy,zkušenosti spojené s agenturou COOLAGENT nebo vůbec s prací v UK balení oblečení ve Warringtonu:)díky moc
Simouš1990

Re: Balení oblečení v UK s agenturou COOLAGENT

Příspěvekod veronika » stř 20. čer 2012 11:16:13

Dobrý den,
nevím zda to bylo na této stránce či jiné..ale už nějakou dobu sleduji a hledám práci v zahraničí, společně s agenturami a coolagent bych vyhodnotila mezi prvními třemi nejhůře hodnocenými..stačí si zadat do vyhledávače..určitě najdete podobné recenze, které jsem našla i já..bohůžel už Vám stránky opravdu neřeknu..ale stoprocentně to bylo již zde v nějakých starších diskuzích.
veronika

Příspěvekod chlopac » stř 19. zář 2012 14:18:30

Taky by mě zajímalo, jestli má někdo nějaké zkušenosti
chlopac

Příspěvekod petiska » ned 06. led 2013 16:32:11

Ahoj, ja byla s agenturou coolagent v Uk na praci v hotelu. Prace byla zajistena vse co bylo napsano v job offer tak platilo. Takze bych si vlastne na nic stezovat nemela. Akorat to bylo vse trochu zmatene na muj vkus. Nejdriv jsem komunikovala s coolagent, pak mi volala pani ze slovenska z nejake zrejme jejich partnerske firmy a pak pani z nejake anglicke agentury, takze nez jsem dorazila na misto tak se zamestnavatelem jako takovim jsem kontakt vubec nemela, ale jak jsem psala tak v hotelu o me vedeli. Jakmile jsem choolagent zaplatila sproztretkovatelsky poplatek tak mi bylo receno ze jestli budou nejake problemy tak to mam resit se zamestnavatelem a jen v nejnutnejsich pripadech mam volat agenturu. Takze po zaplaceni se o vas tato agentura uz nestara... dalsi vec byla pomoc s letenkou, pani z coolagent mi chtela zaridit "zvihodnenou" letenku a oznamila mi ze stoji 6000 kc, tak jsem s diky odmitla a po peti minutach stravenych na netu jsem si nasla letenku za 3000 kc.. mezi tim mi prisly dve sms jestli uz jsem si letenku nasla ze na to dost spechaji. Prislo mi ze me chce natlacit do toho abych si koupila letenku od nich. Tak nevim at si udela kazdy obrazek sam, ja osobne uz pres agenturu nepojedu, jsou to zbytecne vyhozene penize, ale chapu ze pro ty kteri cestuji za praci do zahranici poprve to neni tak jednoduche... Petra
petiska

Zpět na Práce v zahraničí