od petiska » ned 06. led 2013 16:32:11
Ahoj, ja byla s agenturou coolagent v Uk na praci v hotelu. Prace byla zajistena vse co bylo napsano v job offer tak platilo. Takze bych si vlastne na nic stezovat nemela. Akorat to bylo vse trochu zmatene na muj vkus. Nejdriv jsem komunikovala s coolagent, pak mi volala pani ze slovenska z nejake zrejme jejich partnerske firmy a pak pani z nejake anglicke agentury, takze nez jsem dorazila na misto tak se zamestnavatelem jako takovim jsem kontakt vubec nemela, ale jak jsem psala tak v hotelu o me vedeli. Jakmile jsem choolagent zaplatila sproztretkovatelsky poplatek tak mi bylo receno ze jestli budou nejake problemy tak to mam resit se zamestnavatelem a jen v nejnutnejsich pripadech mam volat agenturu. Takze po zaplaceni se o vas tato agentura uz nestara... dalsi vec byla pomoc s letenkou, pani z coolagent mi chtela zaridit "zvihodnenou" letenku a oznamila mi ze stoji 6000 kc, tak jsem s diky odmitla a po peti minutach stravenych na netu jsem si nasla letenku za 3000 kc.. mezi tim mi prisly dve sms jestli uz jsem si letenku nasla ze na to dost spechaji. Prislo mi ze me chce natlacit do toho abych si koupila letenku od nich. Tak nevim at si udela kazdy obrazek sam, ja osobne uz pres agenturu nepojedu, jsou to zbytecne vyhozene penize, ale chapu ze pro ty kteri cestuji za praci do zahranici poprve to neni tak jednoduche... Petra