Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledám rodinu z USA, nejlépe NYC

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Hledám rodinu z USA, nejlépe NYC

Příspěvekod jeanette89 » ned 29. črc 2012 12:58:48

Hledám host family z NYC, která potřebuje aupair od konce srpna/začátku září. Je mi 23 let, zkušenost jako aupair mám z USA a Anglie, mluvím plynule anglicky, jsem milá a přátelská. Pokud někdo ví, o někom, kdo by mohl mít zájem, ať mi dá vědět. Díky
jeanette89

Re: Hledám rodinu z USA, nejlépe NYC

Příspěvekod Fixinela » čtv 09. srp 2012 15:13:37

A co takhle napsat e-mail nebo Skype? Tak mladá a zapomětlivá!
Fixinela

Re: Hledám rodinu z USA, nejlépe NYC

Příspěvekod Jeanette89 » pát 10. srp 2012 13:11:05

Fixinela píše:
> A co takhle napsat e-mail nebo Skype? Tak mladá a zapomětlivá!
[quote="jeanette89"]Hledám host family z NYC, která potřebuje aupair od konce srpna/začátku září. Je mi 23 let, zkušenost jako aupair mám z USA a Anglie, mluvím plynule anglicky, jsem milá a přátelská. Pokud někdo ví, o někom, kdo by mohl mít zájem, ať mi dá vědět. Díky[/quote]

Díky za připomínku :) email je jeanette89@seznam.cz, úplně jsem na to zapomněla. I když lidé stejně reagují hned tady ve fóru.
Jeanette89

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách