Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Aupair Anglie - konec unora 2014 - Cesko-Anglicka rodina

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Aupair Anglie - konec unora 2014 - Cesko-Anglicka rodina

Příspěvekod Alena99 » sob 16. lis 2013 16:40:13

Hledame Au-pair ktera ma rada deti, psy a kone a zivot na vesnici. Au-pair musi mit zkusenosti s malymi detmi (3 roky) a byt spolehliva a samostatna.

Deti jsou od Pondelka do Patku cely den ve skolce, pokud nejsou nemocne. Au-pair je bude chystat rano budit, oblekat a chystat do skolky a vecer pomahat kdyz prijdou ze skolky a nez pujdou spat. O vikendu bude pomahat s hlidanim, hrat si s nimi, mluvit na deti Cesky aby se naucili Cestine.

Au-pair bude pomahat s lehkymi domacimi pracemi (vysavani, uklizeni, umyvani nadobi). Take se bude starat o psy kdyz budeme v praci (krmit, poustet na zahradu). Mame take 3 kone se kterymi bychom potrebovali pomoct. Predchozi zkusenosti s osetrovanim koni bude vyhodou. Kapesne bude zalezet na zkusenostech. V pripade zajmu prosim napiste odpoved na toto forum s popisem zkusenosti a s vasi emailovou adresou a my se vam ozveme.
Naposledy upravil Alena99 dne stř 01. led 2014 19:04:37, celkově upraveno 1
Alena99

Re: Aupair k detem a ke konim od Prosince 2013/ledna 2014

Příspěvekod MajdaLey » úte 19. lis 2013 14:06:19

Dobrý den,

velice mě zaujala Vaše nabídka - před 1,5 měsícem jsem se vrátila z Německa, kde jsem byla necelý rok také jako au-pair. 3 hodiny 5 dní v týdnu jsem trávila s 11ti letou Emily a další 3 hodiny 5 dní v týdnu jsem trávila uklízením. Dělala jsem skoro vše kromě nákupů a vaření. Pokud budete mít zájem, mohu Vám dát kontakt na rodinu, která Vám o mně něco napíše - oba rodiče umí dobře anglicky. S dětmi i zvířaty vycházím dobře. Koní se nebojím, i když jsem se o ně nikdy nestarala - dědeček má statek s králíky a drůbeží - takže mi práce jako kydání a krmení nejsou cizí. Začátak v lednu 2014 by mi vyhovoval.

Můj e-mail: MarieLeyerova@seznam.cz

S pozdravem

M. Leyerová
MajdaLey

Re: Aupair k detem a ke konim od Prosince 2013/ledna 2014

Příspěvekod martinaa » ned 24. lis 2013 22:01:39

Dobrý den, paní Aleno,

našla jsem Vaší nabídku a velice mě zaujala. S hlídáním dětí mám velké zkušenosti, hlídala jsem děti tady v České republice, a to děti od 4 měsíců. Děti mám velice ráda, jelikož moje máma pracuje v dětském domově a děti si bere velmi často domů, jsem s dětmi nejrůznějšího věku v neustálém kontaktu.

Se zvířaty zkušenosti mám také, doma máme 3 psy a dříve jsme měli i kozy a prasata. S koňmi přímo zkušenosti nemám, ale nebojím se jich a nebojím se ani práce ve stáji (i kozám jsem se starala o čistotu ve chlívku).

Kdyby jste měli zájem, pošlu Vám další informace, popřípadě fotky a životopis.
Můj Email: prochazkovamartina88@gmail.com

Přeji hezký den
Martina
martinaa

Re: Aupair Anglie - konec unora 2014 - Cesko-Anglicka rodina

Příspěvekod kata16 » stř 22. led 2014 9:41:20

Dobrý den

Velice mne zaujala vaše pracovní nabídka. Minulý rok jsem byla v anglii od srpna do prosince a ráda bych se tam vrátila. Od mala pracuji s koňmi, 9 let aktivně jezdím, 3 roky jsem pomáhala v turistické stáji (vodění dětí, kurzy pro začátečníky, předjezdec na vyjížďkách) a rok jako ošetřovatelka v parkurové stáji. Psy miluji...mám zkušenosti s velkými na výcvik celkem náročnými plemeny (rotvajler, dobrman, argentinská doga), takže bych neměla mít v tomto ohledu problém. Jako au-pair k dětem jsem nikdy nepracovala,ale mám zkušenosti s hlídáním dětí známých a příbuzných, doma 2-letou sestřičku a vystudované zdravotnické lyceum.

Předem děkuji za odpověď.
Můj mail: katerina.maleckova@email.cz

S pozdravema přáním hezkého dne
Kateřina Malečková
kata16

Příspěvekod krapkova.kristyna » sob 01. úno 2014 23:09:56

Dobrý den

Našla jsem Vaší nabídku práce o kterou bych měla velký zájem. Mám zkušenosti s hlídáním dětí v Čr (od 5 měsíců - 9 let) a nyní jsem jako au-pair v Londýně. Pro nedodržování smluvených podmínek hledám jinou rodinu. Hlídám dva malé kluky (2 a 4 roky) a (9 letou) holčičku. Mám na starosti uklid celého bytu, umývání nádobí, ... Od malička miluji koně a také jsem byla vedena k péči i jízdě na koni, a bude mi radostí Vám s nimi pomoct. Doma mám vlastního psa, takže i po těto stránce nemám problém.

Termín nástupu mi vyhovuje a budu ráda když se mi ozvete na můj e-mail: krapkova.kristyna@seznam.cz

Přeji pěkný den Kristýna Krapková
krapkova.kristyna

Příspěvekod Návštěvník » stř 02. dub 2014 13:15:42

Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat, jestli ještě hledáte paní na hlídání.
Mám zájem o tuhle práci, děti mám ráda, od 15cti roků hlídávám děti z okolí. A zaujala mě hodně vaše nabídka i skrs ty zvířátka. Byla bych ráda kdyby jste se mi ozvaly na e:mail- petlusak@seznam.cz
Návštěvník

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách