Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Cesko-Nigerijska rodina hleda Au-pair ke dvoum detem

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Cesko-Nigerijska rodina hleda Au-pair ke dvoum detem

Příspěvekod pavlicek » pon 29. dub 2013 23:13:17

Hledam Au-pair k dlouhdobemu pobytu (minimalne jeden rok), mame dve deti devce (7let) a chlapecka (10 mesicu), zijeme v jihovychodnim Londyne (zone 5). Pozaduji aby jsi byla spolehliva, zodpovedna, sobestacna, mela rada deti a psy.
Anglicky jazyk neni podminkou.
Zacatek koncem kvetna 2013. Pokud te nabidka zaujala priloz tvoji e-mailovou adresu nebo facebook.
pavlicek

Re: Cesko-Nigerijska rodina hleda Au-pair ke dvoum detem

Příspěvekod PetraS » stř 22. kvě 2013 13:30:43

Dobrý den, zaujala mě Vaše nabídka práce au-pair. Pokud je místo pořád volné, měla bych zájem.Na případné dotazy ráda odpovím. Můj facebook https://www.facebook.com/petra.sedlackova.3998 e-mail petra_sed@centrum.cz
S pozdravem Petra Sedláčková
PetraS

Příspěvekod Návštěvník » úte 28. kvě 2013 14:21:05

Dobrý den, měla bych o tuto práci zájem. Můj email - Hana.Javorcekova@seznam.cz. Pokud ještě nikoho nemáte, měla bych zájem. Hanka
Návštěvník

Příspěvekod Alena Háblová » pát 31. kvě 2013 19:00:49

Dobrý den,
velmi mne zaujala Vaše nabídka hlídání a péče o děti ve Vaší rodině. Splňuji všechny Vaše požadavky, o čemž se můžete případně přesvědčit v mém životopise. Mám zkušenost s hlídáním dětí od 3 až do 13-ti let.

Děkuji předem za další informace

Krásný den

Háblová

alena.hablova@seznam.cz
Alena Háblová

Příspěvekod hajkma@centrum.cz » sob 31. srp 2013 11:46:24

Dobrý den, zaujala mě Vaše nabídka, jsem důchodového věku a doposud jsem pracovala jako učitelka českého jazyka a výtvarné výchovy. Naše zákony se mění, ne však k našemu prospěchu. A tak vzdělání, které nám bylo prominuto, tak opět neplatí. Mám devatenáctiletou dceru, která chce studovat a já jsem sama, proto pro mě nepříchází v úvahu, abych nepracovala. Jsem vitální, se smyslem pro zodpovědnost, i touhou poznat jinou kulturu a snad i fajn lidi, kteří by to ocenili, mimochodem i dobře vařím.

Srdecne zdravim kontakt: hajkma@centrum.cz
hajkma@centrum.cz

Příspěvekod Petrusha » sob 05. dub 2014 18:33:46

Dobrý den, pokud budete hledát au pair od srpna nebo září mám zájem. S dětmi vycházím dobře a zkušenost tam taky je :-) dekuji Petra 22 let Petrusha1992@seznam.cz
Petrusha

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách