Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

*AU PAIR/LONDYN*

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

*AU PAIR/LONDYN*

Příspěvekod happykidz14 » čtv 03. dub 2014 11:22:35

Jsme Cesko-Anglicka rodina a hledame nekoho, kdo muze nastoupit v polovine tohoto mesice k nasim 2 malym holcickam na min.3 mesice.

Budes mit vlastni pokoj a kapesne 70liber tydne.

Jestli jsi pracovita, zodpovedna, nekuracka se zkusenostmi s detmi, ozvi se pres mail a priloz foto a neco o sobe.

Budeme se tesit:-)
happykidz14

Re: *AU PAIR/LONDYN*

Příspěvekod Anežka » stř 23. dub 2014 8:52:53

Dobrý den, četla jsem inzerát, že hledáte au pair. Je to stále aktuální?

Jmenuji se Anežka Dvořáková, je mi 23let a pracuji jako nutriční asistentka v nemocnici, kde pracuji již 4rokem. Během studia na střední škole jsem hlídala 5letou dívku (vyzvedávala ze školky a vodila na kroužky), nyní příležitostně hlídám kamarádce lékařce její dvě děti (6let a 3,5let).
V současné době se koukám po pracovní zkušenosti v zahraničí , a proto si Vám dovoluji napsat. V práci mám smlouvu do konce června, tzn. že mohu odjet v červenci. Hledám uplatnění na 6-12měsíců.

Pokud by Vaš poptávka byla stále aktuální a chtěli byste o mne vědět více informací, určitě mne kontaktujte. Děkuji a přeji hezký den!
S pozdravem Anežka Dvořáková
Anežka

Příspěvekod Veronika Drdová » ned 08. bře 2015 16:24:30

Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat zda je Váš inzerát stále aktuální nebo nikoli? Zaujal mě a měla bych o nabídku zájem. Jestliže budete chtít vědět více mé zkušenosti popřípadě foto, tak mi prosím napište veronikadrdova@senzam.cz .
Předem děkuji za Váš čas.
Mějte se krásně,
Drdová
Veronika Drdová

Příspěvekod denca225 » úte 10. bře 2015 17:18:59

Dobrý den,

reaguji na Vaši nabídku AU-PAIR pobytu. Je mi 20 let, s dětmi zkušenosti mám, mám o 6 let mladšího bratra, a od mala se o něj starám, dále se starám o 5letého bratrance a 2letou sestřenici. Anglicky se domluvím. Mám řidičský průkaz skupiny A1 a B. Domácím pracím se nebráním. Ráda pomohu s čím budu moct. Zajímá mě na jak dlouho hledáte Au- pair.
Můj email: denca225@seznam.cz
Ráda Vám zodpovím další informace. Předem moc děkuji za Vaši odpověď.
denca225

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách