Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Au Pair do Anglie

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Au Pair do Anglie

Příspěvekod Magdaléna » stř 04. úno 2015 15:21:26

Dobrý den,

tímto bych chtěla najít někoho, kdo hledá Au Pair pro své děti v Anglii. Na místě mi až tak moc nezáleží, ale kdyby tady byl někdo z Doncasteru nebo Londýna, vůbec bych se nezlobila. :D

Pobyt by měl trvat cca 3-4 měsíce a to s nástupem v červnu.

Zkušenosti s dětmi mám. Od mala jsem jezdívala na tábory, kde jsem později dělala i praktikantku. Byly tam děti už od 4 let. Prázdniny 2014 jsem trávila hlídáním mé sestřenice, které v té době nebyl ještě ani rok. Brávala jsem si ji na hlídání skoro každý den, takže nemám problém s krmením, přebalováním a podobnými věcmi. Hlídám i teď, ale už ne tak často, protože letos maturuji.

Je mi 18 let, v červnu 19. Mám řidičský průkaz, ale nejsem aktivní řidič. Má angličtina je na pokročilé úrovni, mám certifikát FCE. Dovedla bych o sobě říct, že jsem přátelský, spolehlivý a milý člověk.

Kdyby měl někdo zájem, dejte vědět. Budu čekat.

S pozdravem,

Magda :)
Magdaléna

Re: Au Pair do Anglie

Příspěvekod Pavlina8 » pát 20. bře 2015 12:44:21

Ahoj, stale mas zajem o pozici aupair, pokud ano, kontaktuj me prosim na email pavhoskova@gmail.com :)
Pavlina8

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách