Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Aupair k velmi milé rodině nedaleko Londýna

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Aupair k velmi milé rodině nedaleko Londýna

Příspěvekod aupair-evropa » čtv 22. kvě 2014 23:10:55

Sympatická a sportovně založená rodina, bydlící na okraji Londýna hledá milou a spolehlivou dívku ke svým dvěma dětem (12,8). Rodiče podnikatelé, platí nadstandartní kapesné 420 Liber za měsíc. Délka pobytu 6-12 měsíců. Nástup dle dohody. Info na aupair-evropa.cz
aupair-evropa

Re: Aupair k velmi milé rodině nedaleko Londýna

Příspěvekod Darja » úte 17. čer 2014 13:28:22

Dobrý den,
je Váš inzerát stále aktuální? Miluji sport a v současné době jsem pracovala během studia jako učitel jógy, ráda bych jela do Anglie, abych si zlepšila svou angličtinu, ráda cestuji a mám ráda děti. Je mi 25 let a s prací au pair mám již zkušenost.
Děkuji, S pozdravem Darja
Darja

Příspěvekod DavidCH » pon 04. srp 2014 15:47:48

Dobrý den,

včera jsem se dozvěděl, že jsou i české rodiny, které hledají au-pair. Jsem bez zkušeností s touhle prací, angličtina je bídná a možná ani to ne. Ale chtěl bych zkusit něco nového, naučit se hlavně jazyk a mít nové zkušenosti. Na rovinu říkám, že bych se vše učil za pochodu. Jsem taky aktivní sportovec. Na kapesném mi ani tolik nezáleží. Je mi 20 let. Tohle je první pokus o to, abych se dostal někam do světa, jako au-pair. Kdyby jste měli trpělivost, rád bych Vás poznal a snažil se, co nejdříve se vše naučit. Ale už jen to, že jsem kluk, tak mám asi strašně velký mínus :D

Pro větší info, počkám na odpověď.
Děkuji, s přáním hezkého dne David
DavidCH

Příspěvekod Návštěvník » pát 16. led 2015 11:55:21

Dobrý den je este aktualny ten inzerát? Mám zájem skusenosti z detma mám a rad by jsem se podíval po památkách Londyna
Návštěvník

Příspěvekod sp-luc@seznam.cz » sob 17. led 2015 21:23:43

Zdravím, hledám rodinku od března :) Už v Londýně jako au-pair jsem.
Líbí se mi váš inzerát. Ve zkratce - je mi 20, v Londýně pracuju jako au-pair půl roku, můžu doložit reference, studovala jsem sociální práci takže mám i praxi ze školky apod. Jsem zodpovědná, open-minded, nekonfliktní,.. V případě zájmu, můj e-mail je SP-LuC@seznam.cz :)
Hodně štěstí, děkuji!
xx
sp-luc@seznam.cz

Příspěvekod KristýnaVyst » čtv 26. bře 2015 21:43:35

Dobrý den,

Platí stále Vaše nabídka ? :) Měla bych zájem ! :)
Můj email- kristynavystavelova@seznam.cz
KristýnaVyst

Příspěvekod pavlapiklova@seznam. » úte 31. bře 2015 21:06:55

dobry den mám zájem pracovat jako aupair ,zkušenosti mám,mám dvě deti,vlastní šestiletou dceru.a jedenáctiletou dceru,rada sportuju,mám ráda děti je mi 34 let muzu nastoupit koncem dubna,anglicky se učím dekuji,za odpověd pavlapiklova@seznam.cz
pavlapiklova@seznam.

Příspěvekod ter-ullka-p » čtv 02. dub 2015 16:54:26

Dobrý den,
Vaše nabídka mě velmi zaujala a mám o ni zájem. Jsem 20letá studentka. Plánuji vyjet jako aupair od června a byla bych ráda, kdybych mohla být u rodiny, která se ráda věnuje sportu a také se v pohodě domluvíme. Nyní studuji kurz angličtiny a s dětmi zkušenosti mám také. Pokud mě budete chtít kontaktovat, můj email je : ter-ullka-p@seznam.cz. Děkuji
ter-ullka-p

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách