Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Anglicko-Ceska rodina v Anglii hleda Au-Pair Plus ke konim

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Anglicko-Ceska rodina v Anglii hleda Au-Pair Plus ke konim

Příspěvekod Alena1999 » pon 13. úno 2012 17:36:27

Hledame Au-Pair Plus ktera by nam pomahala s nasimi dvojcaty (kluk a holka 13 mesicu) a take pomahala s nasimi 3 konmi. Zajemce musi mit zkusenosti s detmi i konmi. Nemusi umet na konich jezdit, ale musel v minulosti pracovat nebo pomahat u koni a nesmi se jich bat. Mame taky 3 psy. Kapesne mezi £85-100 zalezi na zkusenostech a poctu hodin. Bydlime na vesnici kousek od mesta Wisbech.
Alena1999

Re: Anglicko-Ceska rodina v Anglii hleda Au-Pair Plus ke kon

Příspěvekod Kani » úte 14. úno 2012 11:12:03

Dobrý den. Jmenuji se Jakub Kaněra a narazil jsem na vaše stránky s nabízeným au pair ve VElké Británii. Mám velký zájem o takto mimořádnou zkušenost do života. Je mi 20 let, bydlím v Pardubicích nebojím se nových věcí a au pair mě velice láká. Mám mladšího 14-ti letého bráchu a 6 letou sestřičku, o kterou jsem se často staral. Střední školu jsem vystudoval Automobilní v Holicích a na vysokou jsem nastoupil na Čvut na dopravní fakultu nicméně jsem zjistil, že tato fakulta není nic pro mě. Pocházím z dobré rodiny, kde jsem byl vychováván všem slušným mravům. Umím být pracovitý, spolehlivý, ochotný. Vlastním řidičský průkaz skupin: AM, B, C najeto asi kolem 100 000Km. Neváhejte mě kontaktovat na jakubkanera@seznam.cz
Kani

Příspěvekod Saffy » stř 15. úno 2012 18:41:45

Dobrý den,

jmenuji se Jana a reaguji na Váš inzerát. Jsem 20 letou studentkou Vysoké školy v Praze a měla bych o nabízenou práci zájem. Mám nevlastní sestru (3 roky).Koních se nebojím, doma máme různá zvířata (psy, morčata, králík, želvy). Nástup možný ihned. E-mail: jsafarikova@centrum.cz
Saffy

Příspěvekod Lenka » pát 17. úno 2012 15:30:04

Dobrý den, velmi mě zaujala Vaše nabídka. Jmenuji se Lenka, je mi 24 let, bydlím v malé vesnici, mám zkušenosti jak s dětmi, tak i s práci spojenou s životem na vesnici. Miluji psi a mám i malé zkušenosti s koňmi (píši malé, pač se jedná o zkušenosti s období mého dětství). Mohla bych Vám být nápomocná od 1.března do konce června, chápu, že hledáte někoho na delší dobu, ale aspoň by jste měla možnost si za tu dobu najít vhodnou a zkušenou au-pair dle Vašich představ. Pokud máte zájem o více informací, kontaktujte mě prosím na e-mail L.Makovcova@seznam.cz
Lenka

Příspěvekod Barbora.T » pon 20. úno 2012 12:26:56

Dobrý den,
měla bych velký zájem o práci Au-pair u vás. Tak či tak chci vycestovat jako au-pair do anglicky mluvící země. Zejména k vůli jazyku.
Je mi 20 let, mám vystudovanou Obchodní akademii, obor Ekonomické lyceum. Začala jsem tento rok studovat na vysoké škole ekonomickou fakultu, ale zjistila jsem, že to není nic pro mě.
Vaše nabídka mě zaujala zejména k vůli koním.
Pocházím z malé vesnice, miluji zvířata, mí prarodiče mají menší hospodářství. Pes, kočky, slepice, králíci, koza. Od 13 jsem se starala o hříbě většího poníka, kterého nám vnoučatům koupila babička. Později jsem nějakou dobu docházela do dostihové stáje.
Lze říct, že u koní se cítím jako doma. :)
Děti mám velmi ráda, mám mladší sestru, bratrance a sestřenici, které jsem občas hlídala, když byli menší.

Byla bych opravdu velmi ráda, kdybyste si mě vybrali.
V případě, že byste mě chtěli kontaktovat, prosím na můj e-mail: Barbora.tom@gmail.com

Děkuji
Barbora.T

Příspěvekod Teena » stř 22. úno 2012 15:45:01

Ahoj ;) Jmenuji se Tina Böhmová a je mi 20 let. Vystudovala jsem Soukromou střední školu obchodu služeb a provozu hotelů a nyní žiji v Brně se svou sestřenicí a její čtyřletou dcerou. Od mala jsem hlídala děti svých známých a sousedů. Jelikož jsem z velké rodiny, máme také spoustu dětiček. A starám se i o Šarlotku (již zmíněná dcera mé sestřenice). Takže s dětmi mám zkušeností mnoho. A co se týče koní, od osmi let aktivně jezdím na koních a starám se o ně. Navštěvovala jsem jezdecký oddíl a dokonce jsem měla vlastní kobylku. Tu jsem však musela prodat. Mým dlouholetým snem je žív v anglii nebo si to alespoň vyzkoušet. A Vaše nabídka by mi umožnila zkloubit potěšení s užitečným. Pokud je Vaše nabídka ještě aktuální, budu velice ráda, když se mi ozvete.

S pozdravem Tina
Teena

Příspěvekod Teena » stř 22. úno 2012 15:46:36

Zapoměla jsem připsat kontakt :D teena.bohm@gmail.com

Díky Tina
Teena

Příspěvekod sarahah » ned 04. bře 2012 0:10:17

Dobrý den, jmenuji se Michaela a studuji pedagogickou fakultu v Praze, zkušenosti s dětmi mám, děti mám moc ráda.S koňmi mám plno zkušeností také. Dokonce jednoho vlastním a ktivně jezdím. Ráda bych se podívala do světa a poznala nové lidi. ;) Pokud bych vas zaujala, napiste mi: sarahah@seznam.cz
sarahah

Příspěvekod Borůvka » pát 09. bře 2012 11:30:55

Dobrý den,

jmenuji se Michaela Borůvková, je mi 20 let a pocházím z Trutnova. Vystudovala jsem a úspěšně zakončila maturitní zkouškou průmyslovou školu obor metody a technika informační práce.
Mám dvouletého synovce a 4 letou sestřenici o které jsem se ráda často starala a starám. Chodím k jedné paní ke koním, někdy tam jsem i sama takže veškerá práce kolem nich je na mě. Tato nabídka, být aupair u dětí, koní a psů, je pro mě přímo snem, zvířata a děti miluji. Také bych byla ráda, kdyby byly možné společné vyjížďky, samozřejmně když bude o děti postaráno.

V případě Vašeho zájmu mne prosím kontaktujte na Bouvka@seznam.cz nebo tel.:734748716

S pozdravem
Borůvková
Borůvka

Příspěvekod katerina » úte 10. dub 2012 16:10:09

Dobrý den,
Jmenuji se Kateřina Nováková, je mi 20 let a pocházím z malé vesnice nedaleko Kolína. V roce 2011 jsem zakončila gymnázium maturitou a nyní se na jazykovém kurzu chystám na VŠ. O Vaši nabídku bych měla veliký zájem, protože bych si chtěla osvojit Anglický jazyk a získat nové zkušenosti. S malými dětmi zkušenosti mám, jelikož mám dvě o deset let mladší sestry a musím se o ně často starat. Naše rodina bydlí na statku, kde máme spoustu domácích zvířat a navíc oba rodiče jsou veterináři. Já tedy doufám, že mám určité zkušenosti s domácími zvířaty. :)
Pokud byste měli zájem, ozvěte se prosím na: solarko14@seznam.cz
Předem děkuji,
Kateřina Nováková
katerina

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách