Nástup by byl možný od začátku ledna. Není žádný požadavek na úroveň angličtiny. Jediné jsou, aby to byla fajn holka. Rodina má dvě děti: kluka (7) a holku (10), od ledna bude dcera chodit do školy sama, takže péče by padla jen na malýho
. Můj program: vstanu ráno, vzbudim děcka, vezmu je do školy pak mám volno po třetí je vyzvednu. Jsem s nima (většinou jsem na počítači nebo u sebe v pokoji, jsou velký hrajou si samy:-) než příjdou rodiče a pak už mám volno. Vykoupou se a rodiče už pak s nima jsou. Úkoly si dělaj samy. Dvakrát týddně vařim večeři,většinou maso zmrazáku a těstoviny, nic složitýho, vařim v po a út. Ve středu maj kroužky děcka a na ty si je vozej rodiče,v pátek taky. Takže je zavedu a vyzvednu. Vyperu dvakrát týdně a vyžehlim, jednou týdně vysaju celej dům (není velký, takže to mám cca do půl hodinky- hod'ky
) Asi tak jednou za dva týdny utřu prach, moc neuklízím,aby si na to nezvykli
. Uklízim tak nějak,aby nebyl prostě nepořádek.V so a ne mám volno a je absolutně moje věc, co si dělám. Ráda jezdím do Londýna, tam jsou všechny vstupy do galerií free. Nebo po hradech atp. Londýn ja krásnej.
Je tu možnost i chodit do školy na angličtinu nebo jakejkoliv jinej kurz. Kapesné mám cca 80-90 liber týdně, pokud to někoho z Vás oslovilo ráda podám podrobnější info.
Mejl na :
alice.bartunkova@gmail.com